news/2345_0_200.jpg
Meghalt az eltűnt zalaegerszegi háziorvos2017. december 6. (szerda) 07:07nlcafeLapszemleA doktornőt a rendőrség is kereste, majd miután megtalálták, kórházba szállították, de nem tudták megmenteni.

A zalaegerszegi rendőrök a lakosság segítségét kérték dr. Orosz Sarolta háziorvos megtalálásához. A doktornőnek hétfőn délután veszett nyoma, kedden dél körül érkeztek az első hírek a megtalálásáról. Az NLCafé értesülése szerint a nőt kórházba szállították, de az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

Korábban több lap is megírta, hogy egy középkorú nő, dr. Zornné dr. Orosz Sarolta december 4-én 13 óra 30 perc körül ismeretlen helyre távozott, életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések először nem vezettek eredményre, a lakosság segítségét kérték a megtalálásához. Aztán a Bors keddi, dél körüli megkeresésére a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy a háziorvos előkerült, de további információt nem adtak a nő eltűnéséről, állapotáról.

Később a Blikk egy eltűnt emberekről hírt adó Facebookcsoportra hivatkozva azt írta, hogy a doktornőt a megtalálása után azonnal kórházba szállították. Az NLCafé értesülése szerint dr. Zornné dr. Orosz Sarolta életét már nem tudták megmenteni, a nő a kórházban hunyt el.

Vissza

KEGFRISSEBB HÍREINK

Új 1,5T MR Baján2017. december 10.
További hírek...