SAKK BARÁTOK TALÁLKOZÓJA ORVOSOKNAK, EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓKNAK!

Esemény időpontja: 2021-06-26 - 2021-06-27

Tisztelt Kollegák!

 

Tudom, hogy optimistának fogtok tartani, de optimizmusom több alapból táplálkozik!

Egyrészt bízom abban, hogy a COVID pandemiát júniusig sikerül megfékezni, másrészt az egészségügyiek addigra be lesznek oltva, tehát védettek lesznek, azon kívül már mindenki kimozdulna egy kicsit, hogy kollegáival, barátaival ne csak on-line találkozzon, beszélgessen, hanem személyesen is; és végül, abban is bízom, hogy sokan szeretik a sakkot, élvezik a játékot, különösen ha annak alapvető célja a szórakozás, tartalmas időtöltés!

Ezt szeretnénk megvalósítani egy hét végi találkozóval, ahol régi ismerősök, sakk barátok, kollegák találkozhatnának egymással Kiskunhalason, a MOK, a Magyar Orvosok Sportegyesülete (MOSE) és a Semmelweis Kórház szervezésében. Nem országos bajnokságot, hanem sakk barátok találkozóját szerveznénk meg: játszhatnánk egymással, szimultánt neves sakkozókkal, téma lehetne a közelgő Sakk Olimpia, terveink között szerepel több nagymester meghívása!

A részletes programot, a „bajnokság” lebonyolítási módját a jelentkezők számának ismeretében tudjuk kialakítani, de igaz lesz: a részvétel a fontos!!!

Helyszín: Kiskunhalas, Csipke Hotel (a Hotelben szálláslehetőség – egyéni foglalás alapján – biztosított).

Időpont: 2021. június 26-27.

Kérünk Benneteket, hogy akinek felkeltette érdeklődését a találkozó, szívesen eljönne, jelentkezzen 2021. április 3o.-ig.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:

  • napdr@windowslive.com e-mail címen vagy
  • Dr. Nagy András, Semmelweis Kórház, 6400 Kiskunhalas, Dr. Monszpart L. u. 1.

Kérlek Benneteket, hogy a jelentkezésnél írjátok meg a jelentkező nevét, elérhetőségeit (e-mail és mobil telefon), munkahelyét és szívesen várjuk ötleteiteket a lebonyolítás módjával kapcsolatban!

Várunk szeretettel Benneteket a MOK Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezet, a MOSE és a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház vezetősége nevében!

 

Sakk baráti üdvözlettel:

Dr. Nagy András

Események

2021-06-18 - 2021-06-25

VI. Vízparti Szabadidősportok Orvostana továbbképzés

2021-06-26 - 2021-06-27

SAKK BARÁTOK TALÁLKOZÓJA ORVOSOKNAK, EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓKNAK!

ESEMÉNYEK