MAGYAR ORVOSI KAMARA

HUNGARIAN MEDICAL CHAMBER

Egy orvos is megkapta a Boldog Gizella-díjat

2019-08-21 06:30:09 FORRÁS: MTI

Szerző: Weborvos Automata

Ágazati hírek

Több ezer hódmezővásárhelyi polgár szavazata alapján ítélték oda a nettó egymillió forinttal járó elismerést.

Nagy István orvosnak ítélték oda idén az egyik Boldog Gizella-díjat. A Polgári Hódmezővásárhelyért Alapítvány elismerését kedd este gálaműsor keretében adták át.

A több ezer hódmezővásárhelyi polgár szavazata alapján odaítélt, nettó egymillió forinttal járó elismerést Kószó Péter, az alapítvány kuratóriumának elnöke és Lázár János a térség országgyűlési képviselője adta át a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. Az alapítvány azon köztiszteletben álló személy elismerésére hozta létre tavaly a város iránti hűséget szimbolizáló díjat, aki példamutató polgári gondolkodásával vagy hosszú időn át folytatott munkásságával kimagasló érdemeket szerezett, a közösség megbecsülést kiérdemelve. Az anyagi elismerés mellett díszes oklevéllel és emlékplakett járó díj Boldog Gizella királynéról, Szent István király feleségéről kapta nevét.

Nagy István orvos pályafutását a Gyulai Megyei Kórházban kezdte, majd dolgozott a Vásárhelyi Kórházban, Akasztón és Jászszentlászlón, szülővárosába 1984-ben tért vissza, azóta a Susán városrészben található rendelőjében fogadja a betegeket - tudatták.

Megtekintések száma: 117

Hírek

Orvosok Lapja

E-ügyintézés

Tagsági jogosultság ellenőrző

Közérdekű Adatok

MOK KOMPLEX

Kedvezmények

Tagdij

Területi szervezetek

Tagfelvétel

Kamarai tagok csoportos élet- és balesetbiztosítása

ESEMÉNYEK