A Magyar Orvosi Kamara Országos Szervezete nyilvános pályázatot hirdet ügyvédek részére

2020-07-22 11:31:00 FORRÁS: Magyar Orvosi Kamara

Szerző: MOK Országos Szervezete

Hírek - Állásajánlat

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) – mint Kiíró – 2020. június 19-én meghirdette a MOK tagjai körében, az önként vállalt többletmunka (ÖVT) és a külsős ügyeleti vállalásokra  vonatkozó megállapodások felmondásának összegyűjtését és ügyvédi letétbe helyezését (ÖVT kampány).

Az ÖVT kampány során a MOK által, a kamarai tagoktól országosan és szervezetten összegyűjtött felmondó nyilatkozatok kezelésével összefüggő jogi képviseleti tevékenység ellátása, a nyilatkozatok letéti őrzése az ügyvédi tevékenységről szóló 2017. évi LXXVIII. törvény (Ütv.), továbbá a letét- és pénzkezelés, valamint a letétnyilvántartás részletes szabályairól szóló 7/2018. (III.26.) MÜK Szabályzat alapján.


Az ügyvéd feladata a MOK, mint Kiíró által előre meghatározott feltételek bekövetkezése esetén, a jognyilatkozatoknak az adott munkáltató, foglalkoztató részére történő átadása. Az átadás módját (postai vagy elektronikus út, stb.), továbbá az ügyvédi tevékenység részletesebb tartalmát az ügyvédi törvénynek megfelelően, a Felek között megkötendő ügyvédi megbízási szerződés tartalmazza. A jognyilatkozatok átadásáról a Kiírót értesíteni kell.

A részletes pályázati kiírás itt olvasható:

Pályázat ügyvédek részére

Megtekintések száma: 717
ESEMÉNYEK