2021/33-36. hét

2021-09-14 09:37:00 FORRÁS: Magyar Orvosi Kamara

Szerző: MOK Elnökség

Hírek - Heti…

Szeptember 6.

Pintér Sándor belügyminiszter meghívására Kincses Gyula elnök egyeztetésen vett részt az Eszj tv.-hez kapcsolódóan az ügyeleti díjak rendezése tárgyában. Az egyeztetésen döntés nem született.

A héten Svéd Tamás titkár a hvg.hu-nak,  Csilek András a MOK Borsod-Abaúj Zemplén megyei területi szervezetének elnöke a Magyar Hangnak nyilatkozott.

 

Szeptember 1.

Elnökségi ülésen áttekintettük az elmúlt időszak eseményeit, áttekintettük az  OKGY-val kapcsolatos feladatokat és időtervet. Kitértünk az alapszabály, az etikai szabályzat és a tagdíjszabályzat megújításával kapcsolatos feladatokra. Egyeztettünk a MOK konferencia és a  MOK Akadémia szervezési kérdéseiről, valamint a MOK  kutatás II. szakaszának (alapellátás és rezidensek) elindításáról. Az elnökség döntött a  soron következő TESZT ülés összehívásáról és napirendjéről. Pályázat kiírásáról határoztunk az elavult tagnyilvántartó rendszer cseréje érdekében.

Augusztus 30. 

Az Elnökség képviselői az OKFŐ-nél folytatták az ügyeleti díjak rendezéséről az egyeztető tárgyalást.

2021. augusztus 23-29.

A héten Nagy Marcell titkár az ATV Híradónak, a Szabad Európa Rádiónak, Böszörményi-Nagy Géza az Országos Etikai Bizottság elnöke a Magyar Nemzetnek, Csilek András MOK Borsod-Abaúj Zemplén megyei területi szervezetének elnöke a Szeged TV-nek nyilatkozott.

2021. augusztus 16-22.

A COVID-19  delta variáns veszélyeire hívtuk fel a figyelmet

A héten Kincses Gyula elnök az RTL Híradónak és a Heti TV-nek, Lénárd Rita alelnök az ATV Híradónak és a 444.hu-nak nyilatkozott.

Megtekintések száma: 765
ESEMÉNYEK