2021/39-40. hét

2021-11-05 07:32:00 FORRÁS: Magyar Orvosi Kamara

Szerző: MOK Elnökség

Hírek - Heti…

2021 október 4. - 10.

Október 6.

A TESZT ülése elnöki beszámolóval kezdődött, maj a TESZT döntései sorában az infrastruktúra pályázatokról a TESZT tartalék felhasználásáról döntött. Az OKGY 2012. dec. 1-i döntésének felülvizsgálata, az alapítványi támogatás/hozzájárulás mértékének megvitatására került sor. A TESZT elfogadta az álláshely jegyzékbe vételéről szóló Szabályzatot, jóváhagyta  az lapszabály módosítási javaslatokat, az Etikai Kódex módosítási javaslatokat. Döntött az OKGY összehívásáról és napirendjéről.


Dr. Kincses Gyula elnök az Egészségügyi Gazdasági Vezetők Egyesületének konferenciáján tartott előadást. Dr. Nagy Marcell titkár a Magyar Üzemegészségügyi Tudományos Tanács kongresszusán tartott előadást.

2021. szeptember 27. - október 3.

Szeptember 29.

Elnökségi ülésen az elmúlt és elkövetkező időszak megbeszélendő kérdéseit tekintettük át. Megvitattuk az alapszabály megújításával kapcsolatos koncepciót és annak kommunikációját. Foglalkoztunk az OKGY előkészítésével, és az ahhoz kapcsolódó kommunikációs feladatokkal. Továbbra is kiemelt téma az ügyeleti díjazással kapcsolatos álláspont és kommunikációja. Ismét napirendre kerültek az ÖVT problémái és az ezzel kapcsolatos feladatok. Döntöttünk a MOK  kutatás II. szakaszának (alapellátás és rezidensek) elindításáról és, a telefonos lekérdezéséhez pályázat kiírásáról. Felülvizsgáltuk az  OKGY 2012. december 1-jei döntéseit. 

A héten Kincses Gyula elnök a Kultúrpart  Ügynökségnek, Álmos Péter alelnök a Klubrádiónak, Svéd Tamás titkár az Inforádiónak adott interjút.

Megtekintések száma: 521
ESEMÉNYEK