2022/34.hét

2022-09-01 15:23:00 FORRÁS: Magyar Orvosi Kamara Országos Elnökség

Szerző: Csík Melinda sajtóreferens, Magyar Orvosi Kamara

Hírek - Heti beszámolók

Az elnökség augusztus 24-én ülésezett. Többek között arról határoztak, hogy soron következő Területi Szervezetek Tanácsának ülését 2022. október 4-re hívják össze.

(A TESZT ülés napirendjén szerepel többek között a 2022-es költségvetés módosítása, a tagdíjszabályzat módosítása, az informatikai pályázatról való döntés, az álláshely jegyzékbevételi szabályzat módosítása, valamint a 2023-as OKGY/Kongresszus előzetes tervezése.)

Nagyon sikeresnek ítélték azt az augusztus 11-én tartott videokonferenciát, melyen S. Csizmazia György okleveles adószakértő nyújtott segítséget a korábban KATA szerint adózó vállalkozó kollégáknak.

https://mok.hu/tagi-szolgaltatasok/kata-es-ami-utana-jon-az-adoszakerto-valaszolt

Kincses Gyula elnök rövid tájékoztatást adott a tervezett jogi háttérszolgáltatásokról. Beszámolt az Ernst & Young képviselőjével folytatott találkozójáról, ahol a cég megbízottja a köz- és magánegészségügy igénybevételéről készített kutatásukat prezentálta az elnöknek. A tervek szerint a felmérés eredményeit a TESZ elnökökkel is megosztják majd egy online megbeszélésen. Augusztus 26-án Kincses Gyula elnök az Amerikai Magyar Orvosszövetség Magyarországi Tagozatának (AMOSZ-MT) balatonfüredi konferenciáján mondott köszöntőt, tartott előadást és konzultációt.

Megtekintések száma: 10865
ESEMÉNYEK