2024/15-16. hét

2024-04-24 14:51:00 FORRÁS: Magyar Orvosi Kamara, Fotó: sq-lim, Unsplash

Szerző: -

Hírek - Heti beszámolók

15. hét

Április 11-én a MOK fogorvos alelnöke, Skapinyecz Tibor, a MOK elnökségének titkárai, Pinke Ildikó és Hegedüs Tamás, valamint a FTESZ elnöke, Linninger Mercédes folytatott megbeszélést Takács Péter egészségügyi államtitkárral a fogorvosi praxisok finanszírozásáról.

Ugyanezen a napon a háziorvosi praxisok ellenőrzéséről egyeztetett az Egészségügyi Államtitkári Kabinet, az NNGYK és a NEAK képviselőivel Keczéry Attila háziorvos, MOK titkár, és Porpáczy Krisztina háziorvos. 

 

16 hét.

Április 16-án Meglécz Katalin alelnök az Országgyűlés Népjóléti Bizottságának ülésén vett részt, ahol Takács Péter államtitkár számolt be az egészségügy helyzetéről. Ugyanezen a napon Böszörményi-Nagy Géza alelnök a Nemzeti Védelmi Szolgálat vezetőivel egyeztetett.

Április 17-i ülésén az országos elnökség többek között arról döntött, hogy a Területi Szervezetek Tanácsának ülését 2024.május 2-ra összehívja, ahol a 2023-as pénzügyi beszámoló, az OKGY összehívása és az Alapszabály módosításának ütemterve lesz napirenden.

Április 18-án az együttműködési lehetőségekről, a tagoknak nyújtandó kedvezményekről egyeztettek a Porsche képviselőivel a MOK és az Országos Hivatal vezetői.

ESEMÉNYEK