30

ennyi napja van még  az OKFÖ-nek és az új jogviszonytörvény által érintett munkáltatóknak, hogy - a munkavállalók képviseleteit, MOK-ot és szakszervezeteket bevonva - tisztázzák a leendő munkavállalók szerződéseinek részleteit, majd az életbelépés előtt a törvény által előírt 30 nappal a szerződéstervezeteket elküldjék  az érintett egészségügyi dolgozóknak. A munkavállalók csak így tudnak tájékozott és felelős döntést hozni a saját jövőjükről, és ezáltal a társadalom jövőbeli egészségügyi ellátásáról.
Részletek a Realitásban

Év végi köszöntés

2020-12-29 10:46:00 FORRÁS:

Szerző: Máté-Horváth Nóra

Hírek - Heti beszámolók

Az ünnepek - egészségpolitikai szempontból - szerencsére békésen zajlanak, zajlottak. Aggódva, de mostanra talán bizakodóan követjük a második hullám lecsengését sejtető koronavírus-adatokat, kollégáinkkal együtt örülünk az első vakcinák beadásának, és várjuk, figyeljük a híreket az egészségügyből és a szélesebb társadalomból.

Nagyon nehéz év áll mögöttünk, és sajnos úgy tűnik, ugyanezzel a készültségi fokkal kell kezdenünk 2021-et is. Számtalan kérdés és megoldást váró probléma maradt nyitva az Eszjtv kapcsán, a járvány - természetéből adódóan - sajnos könnyen fordulhat ismét rossz irányba, követjük a realitást, tájékoztatni szeretnénk tagjainkat és a lakosságot egyaránt.

De addig is: a mostani, talán mégis valamelyest elcsendesedő időszakban kívánunk minden kedves Tagunknak békességet, egészséget, kitartást az új évre! 
Terv szerint január 11-én folytatjuk Heti beszámolók rovatunkat.
Megtekintések száma: 421
ESEMÉNYEK