30

ennyi napja van még  az OKFÖ-nek és az új jogviszonytörvény által érintett munkáltatóknak, hogy - a munkavállalók képviseleteit, MOK-ot és szakszervezeteket bevonva - tisztázzák a leendő munkavállalók szerződéseinek részleteit, majd az életbelépés előtt a törvény által előírt 30 nappal a szerződéstervezeteket elküldjék  az érintett egészségügyi dolgozóknak. A munkavállalók csak így tudnak tájékozott és felelős döntést hozni a saját jövőjükről, és ezáltal a társadalom jövőbeli egészségügyi ellátásáról.
Részletek a Realitásban

Érsebészet: reagált a Nemzeti Népegészségügyi Központ

2019-06-26 00:00:00 FORRÁS: Weborvos

Szerző: Weborvos Automata

Lapszemle

Június 25-től visszavonásig a Péterfy Kórház helyett a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet a kijelölt ellátóhely.

Biztosított és zavartalan az akut érbetegek ellátása a fővárosban, a rendszer jól működik - reagált a napi sajtóban megjelentettekre a  Nemzeti Népegészségügyi Központ közleményben. A Nemzeti Népegészségügyi Központ ugyanis - egy rendkívüli haláleset miatt – azonnal megtette a hatáskörébe tartozó intézkedéseket és 2019. június 25-től visszavonásig a Péterfy Kórház helyett a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetet jelölte ki az ellátási területről érkező betegek teljes körű érsebészeti ellátására, ahol megfelelő szakképzettséggel rendelkező orvosok látják el a betegeket. Az NNK most is, mint minden rendkívüli helyzetben az Országos Mentőszolgálattal szorosan együttműködve biztosítja a zavartalan ellátást az egészségügyi intézményekben.

Megtekintések száma: 179
ESEMÉNYEK