MAGYAR ORVOSI KAMARA

HUNGARIAN MEDICAL CHAMBER

Még lehet szavazni a gyógyszertári asszisztensi díjra

2019-08-21 14:30:07 FORRÁS: MESZK

Szerző: Weborvos Automata

Lapszemle

A díj célja, hogy elismerjék a szakmailag jól felkészült, lelkiismeretes gyógyszertári asszisztensek tevékenységét.

A Kiváló Gyógyszertári Asszisztensi Díjat 2017-ben az Egis Gyógyszergyár Zrt. alapította azzal a céllal, hogy elismerjék a szakmailag jól felkészült, lelkiismeretes gyógyszertári asszisztensek kiemelkedő szakmai és gyakorlati tevékenységét.

A Kiváló Gyógyszertári Asszisztensi Díj annak a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarai tagnak adományozható, aki a lakossági és a fekvőbeteg gyógyszertárellátásban működő gyógyszertári asszisztens munkakörben tevékenykedik. Kiemelkedő szakmai tevékenységnek tekinthető: a kiemelkedő szakmai tudás, a szakma iránti elhivatottság, a gyógyszertár/intézet munkájában való kiemelkedő teljesítmény, a kiemelkedő önálló szakmai munka, a szakmai kompetenciák betartásával, folyamatos képzésben, továbbképzésben való részvétel, jó munkatársi kapcsolat és lojalitás a munkahely iránt, kiváló kommunikáció és empatikus magatartás a betegekkel.

A Kiváló Gyógyszertári Asszisztensi Díj évente 6 fő részére adható át. A jelölést a pályázati felhívás mellékletében található felterjesztési lapon kell benyújtani a Magyar Gyógyszerészi Kamara területi szervezeteihez. A felterjesztési lap letölthető a MESZK honlapjáról. A díjazottak személyére való felterjesztést bármely személyi jogos kamarai tag gyógyszerész és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Területi Szervezete tehet a Magyar Gyógyszerészi Kamarai (MGYK) területi szervezeténél az MGYK kamarai területi elnökének címezve 2019. augusztus 31-ig.

A díj ünnepélyes eredményhirdetésére és átadására a Magyar Gyógyszerészi Kamara Köztestületi Napok rendezvény keretében kerül sor.

Megtekintések száma: 119

Hírek

Orvosok Lapja

E-ügyintézés

Tagsági jogosultság ellenőrző

Közérdekű Adatok

MOK KOMPLEX

Kedvezmények

Tagdij

Területi szervezetek

Tagfelvétel

Kamarai tagok csoportos élet- és balesetbiztosítása

ESEMÉNYEK