MAGYAR ORVOSI KAMARA

HUNGARIAN MEDICAL CHAMBER

Szeptember végén indul a Kaposvári Egészség Szabadegyetem

2019-09-11 06:30:09 FORRÁS: drinfo.aeek.hu

Szerző: Weborvos Automata

Lapszemle

Az öt éven, tíz szemeszteren keresztül tartó program 2019. szeptember 26-án indul.

Kaposvár célja 2030-ra Magyarország legegészségesebb városává válni, amely cél elérése érdekében a város szorosan együttműködik többek között a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházzal is. Az Egészség legyen – Kaposvár 2030 program részeként a kaposvári kórház 2019 szeptemberében egy egyedülálló, hosszú távú, átfogó programot indít útjára: a Kaposvári Egészség Szabadegyetemet - írta a dr.info.aeek.hu.

„Ön mit tesz egészségéért?” A fontos és sajnos ritkán felmerülő kérdés köré csoportosították a Kaposvári Egészség Szabadegyetem programjában szereplő előadásokat, amelyeket kaposvári, somogyi szakemberek, illetve országosan ismert előadók tartanak. A prezentációk legfőképp egészségügyi, szakmai témájúak lesznek: boncolgatják a testi és lelki egészség kérdéskörét, illetve kitérnek a környezeti tényezőkre is.

Az öt éven, tíz szemeszteren keresztül tartó program 2019. szeptember 26-án indul és heti rendszerességgel, minden csütörtökön 15 órakor szervezik a programokat a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház Dr. Rumi György Előadótermében. Alkalmanként két előadásra kerül sor és minden hónap utolsó csütörtökén kifejezetten a fiatalokat is érintő kérdésekről esik majd szó. A Kaposvári Egészség Szabadegyetem programjai ingyenesen látogathatóak, azonban a részvétel regisztrációhoz kötött.

Bővebben a programról itt olvashat

Megtekintések száma: 217

Hírek

Orvosok Lapja

E-ügyintézés

Tagsági jogosultság ellenőrző

Közérdekű Adatok

MOK KOMPLEX

Kedvezmények

Tagdij

Területi szervezetek

Tagfelvétel

Kamarai tagok csoportos élet- és balesetbiztosítása

ESEMÉNYEK