MAGYAR ORVOSI KAMARA

HUNGARIAN MEDICAL CHAMBER

Adatvédelem? A sólymot válassza, ne a struccot!

2019-06-28 00:00:00 FORRÁS: mok

Szerző: -

Hírek - MOK hírek

Az adatvédelmi kérdések nem oldódnak meg maguktól. Az Adatsólyommal viszont egyszerűen megoldhatók!

Az Adatsólyom csapata orvosok és rendelők számára fejlesztette ki adatvédelmi megfelelést segítő szoftvereit, melyek gyors és professzionális megoldást adnak az adatvédelem minden olyan követelményére, ami az egészségügyi adatok kezelése miatt szükséges. A szoftverek egyszerűen, az interneten keresztül használhatóak. A használathoz nem kell ismerni az adatvédelmi előírásokat, elég, ha a használó a praxis vagy a rendelő működését ismeri! 

Adatsólyom Doki – háziorvosoknak és egy orvosos praxisoknak. Ezzel a szoftverrel - egyszerű felépítésének és hétköznapi nyelvezetének köszönhetően - akár egy óra alatt adatvédelmileg biztossá teheti praxisát. Az Adatsólyom Doki elküldi a megfeleléshez szükséges összes dokumentumot (köztük az adatkezelési tájékoztatót, belső adatkezelési szabályzatot, adatkezelési nyilvántartás mintát, adatvédelmi incidens nyilvántartás mintát) az Ön praxisára szabva. Még több az Adatsólyom Dokiról

Adatsólyom Multidoki – orvosi rendelőknek és több orvosos praxisoknak. Most 20% bevezető kedvezménnyel! Ez a szoftver feltárja, hogy a rendelő adatkezelési gyakorlata mennyiben felel meg az adatvédelmi szabályoknak. Javaslatokat ad a hiányosságok és problémák kezelésére, és a rendelő rendelkezésére bocsátja a megfeleléshez szükséges testreszabott dokumentumokat. Segítséget nyújt az adatbiztonsági intézkedésekben, az adatvédelmi hatásvizsgálat elvégzésében, valamint az adatvédelmi tisztviselő kiválasztásában és feladatainak meghatározásában. Válassza az Adatsólyom Multidokit 2019. július 26-ig 20% kedvezménnyel! Csomagban DPO képzéssel még kedvezőbb! Kuponkód: OL1907 Még több a Multidokiról

MOK tagok az Adatsólyom Dokit 10% kamarai kedvezménnyel vásárolhatják meg! A 10%-os kedvezményt a MOK honlapján itt tudja igényelni. Az Adatsólyom Multidoki és a csomag esetében a 20% kedvezmény az OL1907 kuponkóddal vehető igénybe.

Az Adatsólyom Doki és Multidoki szoftver jogi tartalmát valamint az egészségügyi DPO képzést a VJT & Partners Ügyvédi Iroda, „Az év adatvédelmi csapata” alkotta meg és gondozza.

 

kontakt és további információk:

web: www.adatsolyom.hu

email: info@adatsolyom.hu

telefon: 06-1-700-4441

Megtekintések száma: 561

Koronavírus információk

Orvosok Lapja

E-ügyintézés

Hírek

Közérdekű Adatok

Transzparencia

Kedvezmények

Tagdij

Területi szervezetek

Tagfelvétel

Kamarai tagok csoportos élet- és balesetbiztosítása

Tagsági jogosultság ellenőrző

ESEMÉNYEK