MAGYAR ORVOSI KAMARA

HUNGARIAN MEDICAL CHAMBER

Adatvédelem az egészségügyben? Válassza inkább a sólymot!

2019-07-11 00:00:00 FORRÁS: mok.hu

Szerző: -

Hírek - MOK hírek

Az Adatsólyom élesen és pontosan látja a problémákat, és gyorsan reagál: segítségével még ma adatvédelmileg biztossá teheti praxisát!

Mi a teendő, amikor véletlenül vagy szándékosan illetéktelen kezekbe kerül, vagy elveszik egy beteg egészségügyi adata? Tájékoztatni kell az érintettet? Be kell jelenteni az incidenst az ellenőrző hatóságnak? És egyáltalán, hogyan kell nyilvántartani az incidenseket?

Az interneten keresztül használható Adatsólyom gyors és professzionális megoldást ad ezekre a kérdésekre, és kezeli az egészségügyben felmerülő többi adatvédelmi problémát is. A használathoz nem kell ismerni az adatvédelmi előírásokat, elég, ha a felhasználó a praxis vagy a rendelő működését ismeri! 

Adatsólyom Doki – háziorvosoknak és egy orvosos praxisoknak. Az Adatsólyom Dokival –  egyszerű felépítésének és hétköznapi nyelvezetének köszönhetően –  akár egy óra alatt megteremtheti praxisa adatvédelmi megfelelését. Az Adatsólyom Doki javaslatokat ad a jogszerű gyakorlat kialakításához, és elküldi az összes szükséges dokumentumot (köztük az adatkezelési tájékoztatót, belső adatkezelési szabályzatot, adatkezelési nyilvántartás mintát, adatvédelmi incidens nyilvántartás mintát) az Ön praxisára szabva. Még több az Adatsólyom Dokiról

Adatsólyom Multidoki – orvosi rendelőknek és több orvosos praxisoknak. Most 20% kedvezménnyel! Az Adatsólyom Multidoki feltárja, hogy a rendelő adatkezelési gyakorlata mennyiben felel meg az adatvédelmi szabályoknak. Javaslatokat ad a hiányosságok és problémák kezelésére, és a rendelő rendelkezésére bocsátja a megfeleléshez szükséges testreszabott dokumentumokat. Segítséget nyújt az adatbiztonsági intézkedésekben, az adatvédelmi hatásvizsgálat elvégzésében, valamint az adatvédelmi tisztviselő kiválasztásában és feladatainak meghatározásában. Válassza az Adatsólyom Multidokit 2019. július 26-ig 20% kedvezménnyel! Csomagban DPO képzéssel még kedvezőbb! Kuponkód: OL1907 Még több a Multidokiról

MOK tagok az Adatsólyom Dokit 10% kamarai kedvezménnyel vásárolhatják meg! A 10%-os kedvezményt a MOK honlapján itt tudja igényelni. Az Adatsólyom Multidoki és a csomag esetében a 20% kedvezmény az OL1907 kuponkóddal vehető igénybe.

Az Adatsólyom Doki és Multidoki szoftver jogi tartalmát a VJT & Partners Ügyvédi Iroda, „A 2018-as év adatvédelmi csapata” alkotta meg és gondozza.

 

További információk:

web: www.adatsolyom.hu

e-mail: info@adatsolyom.hu

telefon: 06-1-700-4441

Megtekintések száma: 501

Koronavírus információk

Orvosok Lapja

E-ügyintézés

Hírek

Közérdekű Adatok

Transzparencia

Kedvezmények

Tagdij

Területi szervezetek

Tagfelvétel

Kamarai tagok csoportos élet- és balesetbiztosítása

Tagsági jogosultság ellenőrző

ESEMÉNYEK