MAGYAR ORVOSI KAMARA

HUNGARIAN MEDICAL CHAMBER

Az Adatsólyom csapata gratulál a nemzet háziorvosának!

2019-11-07 11:51:12 FORRÁS: mok.hu

Szerző: -

Ágazati hírek

November 4-én rendezték meg „A nemzet háziorvosa” pályázat ünnepélyes díjátadó gáláját Budapesten a Pesti Vigadóban.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által idén kilencedik alkalommal életre hívott pályázaton a páciensek ajánlásai alapján választották ki a Kárpát-medence legjobb háziorvosait és munkatársaikat. Megható történeteket osztottak meg a páciensek azokról az orvosokról, akiket az elismerésre jelöltek. A 300-nál is több ajánlásból a neves zsűri választotta ki a 10 legjobb hazai és a 10 legjobb határon túli praxist.

A nemzet háziorvosa pályázat első helyezését Dr. Fekete Borbála háziorvos nyerte el, aki Kisapostag és Daruszentmiklós településeken látja el a háziorvosi teendőket. Szakmai tudása mellett emberségéről is híres. A polgármester írja: "Ha kell életet ment, teszi ezt úgy, hogy másik településen is rendel, ráadásul ügyel a Szent Pantaleon Kórház sürgősségi osztályán. EMBER a szó minden értelmében!"

A határon túli első helyezett pedig a vajdasági Topolyáról Dr. Herbut Elvira. Topolya község elnöke szerint szakmai hozzáértése, a betegekkel szembeni alázata és empátiája, munkatársai iránt érzett maximális tisztelete követendő példa.

Nagy megtiszteltetés az Adatsólyom csapata számára, hogy képviselőik az ünnepélyes díjátadón személyesen is köszönthették a díjazott, kiváló háziorvosokat, valamint Adatsólyom Doki adatvédelmi megoldással támogathatták a hazai háziorvosokat.

„Az Adatsólyom csapatának tagjaként mondhatom, hogy célunk az Önök tehermentesítése. Időt és energiát szabadítunk fel Önöknek azzal, hogy az adatvédelmi megfelelés terhét levesszük a vállukról. Szándékaink szerint ezzel is több idő és energia marad a gyógyító munkára. Mi ebben tudjuk támogatni Önöket. Szívből gratulálok Önöknek, és további sok sikert és elismerést kívánok a munkájukban!” – mondta Király Andrea, az Adatsólyom csapatának képviselője a díjátadón.

MOK tagok az Adatsólyom termékeket 10% kamarai kedvezménnyel vásárolhatják meg! A 10%-os kedvezményt a MOK honlapján itt tudja igényelni.

Az Adatsólyom szoftverek jogi tartalmának megalkotása és gondozása, valamint az egészségügyi DPO képzés kidolgozása és lebonyolítása „az év adatvédelmi csapatát” dicséri. 

 

Kontakt és további információk:

web: www.adatsolyom.hu

email: info@adatsolyom.hu

telefon: 06-1-700-4441

Megtekintések száma: 1606

Hírek

Választások 2019

 

E-ügyintézés

Tagsági jogosultság ellenőrző

Közérdekű Adatok

MOK KOMPLEX

Kedvezmények

Tagdij

Területi szervezetek

Tagfelvétel

Kamarai tagok csoportos élet- és balesetbiztosítása

ESEMÉNYEK