MAGYAR ORVOSI KAMARA

HUNGARIAN MEDICAL CHAMBER

Az adatvédelem nem ér rá! Válassza inkább a sólymot!

2019-07-25 11:39:51 FORRÁS: mok.hu

MOK hírek

Az adatvédelemben, akár csak az egészségügyben, sok olyan kényes helyzet adódhat, amelyeken késő akkor gondolkodni, amikor már megtörténtek.

Ej, ráérünk arra még??? Orvosként nem csak betegeinket kezeljük, hanem a személyes adataikat is. Az adatvédelemben, akár csak az egészségügyben, sok olyan kényes helyzet adódhat, amelyeken késő akkor gondolkodni, amikor már megtörténtek.

Mi a teendő például akkor, ha egy beteg 3 évre visszamenőleg kéri egészségügyi adatainak, leleteinek másolatát? Vagy ha azt kéri, hogy töröljük kapcsolattartási adatait (telefonszámát, e-mail címét)? Egyátalán, hogyan kezelhetjük jogszerűen a betegek kapcsolattartási adatait? Az Adatsólyom megadja minderre a választ, és praxisa gyorsan és egyszerűen megfelelhet az adatvédelmi rendelet előírásainak!

Az interneten keresztül használható Adatsólyom kezeli az egészségügyben felmerülő adatvédelmi problémákat. A használathoz nem kell különleges számítógépes ismeret és nem kell ismerni az adatvédelmi előírásokat sem, elég, ha a felhasználó a praxis vagy a rendelő működését ismeri! 

Adatsólyom Doki – háziorvosoknak és egy orvosos praxisoknak. Az Adatsólyom Dokival –  egyszerű felépítésének és hétköznapi nyelvezetének köszönhetően –  akár egy óra alatt megteremtheti praxisa adatvédelmi megfelelését. Az Adatsólyom Doki javaslatokat ad a jogszerű gyakorlat kialakításához, és elküldi az összes szükséges dokumentumot (köztük az adatkezelési tájékoztatót, belső adatkezelési szabályzatot, adatkezelési nyilvántartás mintát, adatvédelmi incidens nyilvántartás mintát) az Ön praxisára szabva. Még több az Adatsólyom Dokiról

Adatsólyom Multidoki – orvosi rendelőknek és több orvosos praxisoknak. Most 20% kedvezménnyel! Az Adatsólyom Multidoki feltárja, hogy a rendelő adatkezelési gyakorlata mennyiben felel meg az adatvédelmi szabályoknak. Javaslatokat ad a hiányosságok és problémák kezelésére, és a rendelő rendelkezésére bocsátja a megfeleléshez szükséges testreszabott dokumentumokat. Segítséget nyújt az adatbiztonsági intézkedésekben, az adatvédelmi hatásvizsgálat elvégzésében, valamint az adatvédelmi tisztviselő kiválasztásában és feladatainak meghatározásában. Válassza az Adatsólyom Multidokit 2019. július 26-ig 20% kedvezménnyel! Csomagban DPO képzéssel még kedvezőbb! Kuponkód: OL1907 Még több a Multidokiról

MOK tagok az Adatsólyom Dokit 10% kamarai kedvezménnyel vásárolhatják meg! A 10%-os kedvezményt a MOK honlapján itt tudja igényelni. Az Adatsólyom Multidoki és a csomag esetében a 20% kedvezmény az OL1907 kuponkóddal vehető igénybe.

Az Adatsólyom Doki és Multidoki szoftver jogi tartalmát a VJT & Partners Ügyvédi Iroda, „A 2018-as év adatvédelmi csapata” alkotta meg és gondozza.

 

További információk:

web: www.adatsolyom.hu

e-mail: info@adatsolyom.hu

telefon: 06-1-700-4441

Megtekintések száma: 564

Hírek

Választások 2019

 

E-ügyintézés

Tagsági jogosultság ellenőrző

Közérdekű Adatok

MOK KOMPLEX

Kedvezmények

Tagdij

Területi szervezetek

Tagfelvétel

Kamarai tagok csoportos élet- és balesetbiztosítása

ESEMÉNYEK