MAGYAR ORVOSI KAMARA

HUNGARIAN MEDICAL CHAMBER

Nem mindegy mire költi a pénzét, bírságra vagy megfelelésre

2019-04-11 20:38:03 FORRÁS: mok

MOK hírek

Megérkezett a rendelőintézetek adatvédelmi megfeleléséhez a várva várt Adatsólyom Multidoki + egészségügyi DPO képzés.

Lendületben a 2018-as év adatvédelmi jogászcsapata!

Az Adatsólyom Multidokival és az adatvédelmi tisztviselő (DPO) képzéssel együtt egy rendelő teljesen meg tud felelni az adatvédelmi rendelet előírásainak a gyógyító tevékenységgel kapcsolatban. A két termék most csomagban is kapható, kedvező, bevezető áron, és ez az ár teljesen eltörpül egy esetleges NAIH bírság mellett.

A Multidoki lefedi az adatvédelmi megfeleléshez szükséges adminisztrációs területeket, a DPO képzésre pedig azért van szükség, mert a legújabb rendelkezések szerint minden rendelőnek kötelező adatvédelmi tisztviselőt alkalmaznia, létszámtól függetlenül. Ez alól csak az egyszemélyes praxisok képeznek kivételt.

Az Adatsólyom Multidoki kifejezetten olyan rendelők vagy orvoscsapatok számára jelent megoldást, ahol egy rendelő keretein belül több orvos dolgozik együtt. Teljes körű adatvédelmi megfelelést nyújt a rendelőnek a gyógyító tevékenységgel kapcsolatban, és minden szükséges dokumentumot a rendelő rendelkezésére bocsát. Segítséget nyújt az adatbiztonsági intézkedésekhez és az adatvédelmi hatásvizsgálat elvégzéséhez, valamint az adatvédelmi tisztviselő kiválasztásához, feladatainak meghatározásához. Használata nagyon egyszerű: a Multidoki egy interneten keresztül használható szoftver, a szoftverek minden előnyével: könnyen lehet dolgozni vele, gyors és pontos, és csak internetkapcsolat kell hozzá.

Az egészségügyi adatvédelmi tisztviselő (DPO) képzés két napos, és kimondottan az egészségügyre fókuszál. Rendelők, orvosi praxisok életéből vett példák segítik a könnyebb megértést. A két nap alatt mindenkinek lehetősége nyílik személyes konzultációra is. A résztvevők a képzés elvégzéséről névre szóló tanúsítványt kapnak, valamint a képzés végén megkapják a szakmai anyagokat is.

Időpont és helyszín: 2019. május 20-21., Engame Akadémia, 1122 Budapest, Maros utca 12.

A termékek 25 % kedvezménnyel kaphatóak 2019. május 5-ig! Csomagban még kedvezőbb!

További részletek

Az Adatsólyom Multidoki szoftver jogi tartalmának megalkotása és gondozása, valamint az egészségügyi DPO képzés kidolgozása és lebonyolítása „az év adatvédelmi csapatát” dicséri.  

 

Kontakt és további információk:

web: www.adatsolyom.hu

email: info@adatsolyom.hu

telefon: 06-1-700-4441

Megtekintések száma: 908

Hírek

Választások 2019

 

E-ügyintézés

Tagsági jogosultság ellenőrző

Közérdekű Adatok

MOK KOMPLEX

Kedvezmények

Tagdij

Területi szervezetek

Tagfelvétel

Kamarai tagok csoportos élet- és balesetbiztosítása

ESEMÉNYEK