Videó sorozatot indít a Magyar Orvosi Kamara Fejér Megyei Szervezete, SZ_ _ az élet! címmel

2020-11-19 09:15:00 FORRÁS: Magyar Orvosi Kamara Fejér Megyei Szervezete

Szerző: dr. Kovács Krisztián

Hírek - MOK hírek

Kedves Kollégák!

Mindennapi életünk során évek, évtizedek óta élvezzük és nyögjük orvosi hivatásunk szépségeit és árnyoldalait. Hajlamosak vagyunk csak orvosként, egészségügyi dolgozóként tekinteni egész életünkre.
Hétköznapi egyes emberekként azonban a koronavírus helyzet, az egészségügy átalakításának folyamata mellett a XXI. század, a mindennapi stressz folyamatosan új kihívások elé állítanak mindannyiunkat.
Életünk, graduális és posztgraduális képzésünk során csak elvétve kapunk segítséget, oktatást ahhoz, hogy ezen kihívásokkal hogyan birkózzunk meg XXI. századi módon. Mindezek egyenes utat jelenthetnek a burn-out, a kiégés felé, melynek jelei kisebb-nagyobb mértékben bármelyikünkön felfedezhetőek.
2020 őszén a Magyar Orvosi Kamara Fejér Megyei Szervezete megbízást adott egy videó sorozat felvételére, aminek célja az volt, hogy felvillantsunk néhány olyan tanulható készséget, szempontot, ami más megvilágításba helyezheti mindennapjainkat. A sorozat nem helyettesít egy képzést és nem változtatja meg 10-12 perc alatt az életünket. De bemutat olyan szempontokat, technikákat melyek megtanulhatók, gyakorolhatók és lehetőséget adnak a változtatásra.

Egy mondatban összefoglalva a sorozat célja:
Megmutatni, hogy bármit hoznak elénk a mindennapjaink,
a mi döntésünkön múlik, hogy meglássunk benne, hogy
SZÉP AZ ÉLET!

További információ a Magyar Orvosi Kamara Fejér Megyei Szervezetének honlapján található: http://mokfejer.hu/?/hir/38/SZ____az_elet


Megtekintések száma: 2956
ESEMÉNYEK