Felhívás a „Kiváló rezidens, 2024” pályázatra

2024-05-30 12:31:00 FORRÁS: Magyar Rezidens Szövetség, Medicina Fórum Évkönyv Szerkesztősége

Szerző: -

Hírek - Ágazati hírek

Tisztelt Pályázó!
Az idén tizenkettedik alkalommal jelenik meg a BM Egészségügyért Felelős Államtitkárság, az Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, a Magyar Kórházszövetség, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság támogatásával az egészségügy egészét átfogó és értékelő Medicina TOP évkönyv. A könyvhöz kapcsolódóan „Kiváló rezidens, 2024” címmel pályázatot írt ki a kiadvány zsűrije és szerkesztőbizottsága a mellékelt kérdőív alapján. (Kiemelt szempont: mentőgyakorlat, sürgősségi betegellátásban és a lakosság edukációjában való részvétel.) A pályázatot a Sanofi gyógyszercég alapította, a két nyertes 500-500 ezer forint értékű díjban részesül. 
A zsűri elnöke: Prof. Dr. Kovács Árpád egyetemi tanár, a Költségvetési Tanács korábbi elnöke.  A zsűri tagjai: Prof. Dr. Gál János, a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság elnöke, Prof. Dr. Szökő Éva, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnöke, Dr. Velkey György, a Magyar Kórházszövetség elnöke, Dr. Gaál Péter, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság elnöke, Prof. Dr. Boncz Imre, a PTE tanszékvezetője, Dr. Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke, Dr. Harsányi András, a META elnöke, Nógrádi Tóth Erzsébet, a Medicina évkönyv alapító főszerkesztője. 
A legjobb helyezést elért pályázó díját tervezetten 2024. november 19-én, a 46. Medicina konferenciát követő ünnepi gálaesten adjuk át.
Az elmúlt évekhez hasonlóan várjuk a rezidens orvosok jelentkezését. Reméljük, hogy az idén is sokan tisztelnek meg bennünket pályamunkájukkal. 
A pályázatokat  az alábbi  letölthető formanyomtatvány  kitöltésével kérjük, hogy a Magyar Rezidens Szövetség rezidens@rezidens.hu e-mail címére 2024. augusztus 31-ig Word dokumentum formában küldjék el. 

A felhívás a Magyar Rezidens Szövetség oldalán is olvasható:

https://rezidens.hu/hirek/felhivas-a-kivalo-rezidens-2024-palyazatra/ 

Budapest, 2024. május 27.

Üdvözlettel:

Nógrádi Tóth Erzsébet
alapító főszerkesztő
Medicina Fórum évkönyv                                  

dr. Vámosi Péter
mv. országos elnök - Magyar Rezidens Szövetség
elnökségi tag - Doktoranduszok Országos Szövetsége
ifjúsági bizottság titkára - Magyar Kardiológusok Társasága


                                                                                                         

ESEMÉNYEK