Kedvezmények

Egyedi Vodafone flotta MOK tagok részére

Felhívjuk a MOK Tagok figyelmét, hogy az alábbi Bővebben gombra kattintva mostantól otthonából is intézheti, a kérdőív kitöltésével, az új lakossági szolgáltatás megrendelését, vagy a meglévő szolgáltatás módosítását.

Ajánlatunk az eddigieknél is kedvezőbb!

Újszínház - kedvezményes előadásai

A Magyar Orvosi Kamara tagjai és alkalmazottai 20 % kedvezménnyel vásárolhatnak jegyeket az Újszínház saját előadásaira.

All you Can Move

Felhívjuk a MOK Tagok figyelmét, hogy az AYCM SportPass multifunkciós sportbérlet szolgáltatása nyitva áll Önök előtt. Az AYCM SportPass segítségével kedvező áron lehet rendszeresen és változatosan mozogni/sportolni/rekreálódni szerte az országban, 700 sportközpontban, 200+ mozgásforma közül válogatva.

iSTYLE kedvezmények MOK tagok részére

A Magyar Orvosi Kamara Tagjai számára egyedi kedvezményeket biztosít az iSTYLE. A kedvezmények kiterjednek az Apple teljes portfólióján túl bármely más termékre is, amelyet az iSTYLE kínál.

L'Occitane en Provence kedvezmény MOK tagoknak

Az Orvosi Kamara új, kiemelt partnerei között szeretnénk üdvözölni a L'Occitane en Provence márkát, akik az orvosok munkán túli regenerációjának elősegítéséhez az általuk nyújtott kedvezményes vásárlási lehetőséggel járulnak hozzá.

Kedvezmény MOK tagok és munkavállalók részére az Adventor Hotel szállodáiba

Kedvezmény MOK tagok és munkavállalók részére a Líra Könyv Zrt.-nél

Az OTP Bank kedvezményeket nyújt a MOK tagainak

Kedvezményes jegyek a FilharmóniátólESEMÉNYEK