MAGYAR ORVOSI KAMARA

HUNGARIAN MEDICAL CHAMBER

Kedvezmények

Vodafone

Vegye igénybe a Vodafone Magyarország szolgáltatásait és éljen a MOK tagoknak nyújtott kedvezményekkel!

Airport Parking Center repülőtéri parkoló

Kedves Magyar Orvosi Kamara tagok!

Az Airport Parking Center repülőtéri parkoló egyszerű, biztonságos parkolási lehetőséget és ingyenes transzfert biztosít a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről utazók számára.

Hilcz és Fia Kft. - Mazda Márkakereskedés


ORVOSOKNAK EGYEDI KAMARAI KEDVEZMÉNYEK !

Mazda Skyactive Technológia 2018’évre

Kedves Kamarai tagsággal rendelkező Orvos hölgyek és urak!

Várjuk jelentkezésüket egyedi kizárólag a orvos kamarai tagok részére biztosított akár 2-3 napos Mazda tesztvezetésre amit kizárólag telephelyünkön vehetnek igénybe.

Honda Budaörs kedvezményes ajánlat

Vegye igénybe a Honda Budaörs szolgáltatásait és éljen a MOK tagoknak nyújtott kedvezményekkel!


LinguaMED Fordítóiroda


A LinguaMED Fordítóiroda az elmúlt 16 évben több,mint 10.000 fordítási projektet teljesített sikerrel, számos nyelvpárban. Ezek különböző szakterületeket fednek le, különös tekintettel az egészségügy, az orvostudomány és a gyógyszeripar területére.

V-Detect Antivírus Kft.

A G DATA német vírusvédelmi szoftver, amely több mint 30 éve biztosít kiemelkedő szintű védelmet a kártevők minden fajtája ellen. Az innovatív megoldásban dupla keresőmotor található, amely kiegészül a zsarolóvírusok elleni dedikált védelemmel, az online fizetések biztosításával (G DATA BankGuard), valamint egy sor olyan egyéb védelmi technológiával, amelyek a versenytársai fölé emelik.

eVisit Kft.

Az eVisit már 10 éve nyújt digitális megoldásokat a gyógyszeripar területén. Ehhez nem elég a piaci ismeret, a legújabb trendek nyomonkövetése, azok megteremtése, de szükség van magas szintű technikai szakértelemre, orvosszakmai ismeretekre, valamint teljes mértékben tisztában kell lennünk a jogi környezettel. Az eVisit küldetése ezen területek szakértőinek csapatmunkája révén inspiráló és eredményes kampányokat tervezni, lebonyolítani.

Optimum Látásjavító Lézerközpont

Az Optimum Látásjavító Lézerközpont 2000 óta működő szemészeti magánintézet, melynek fő tevékenysége a lézeres látásjavítás, a szürkehályog műtéti kezelése, valamint egyéb szemészeti problémák diagnosztizálása és gyógykezelése.

Intézetünk az első Magyar magánintézet ahol a lézeres szürkehályog műtét elérhető, illetve a 2017-es évtől a száraz szem kezelés területén is elsőként bővítette szolgáltatásainak körét. További szolgáltatásaink közé tartozik a szemhéjplasztika és a gyermekszemészeti ellátás.

Orvosaink szaktudása, sokéves műtéti tapasztalata és technikai felszereltségünk lehetővé teszik, hogy az ambuláns tevékenységünk mellett egynapos sebészeti ellátást is végezzünk. Korszerű diagnosztikai eszközeink hatékony segítséget jelentenek a szemészeti panaszok mögött rejlő betegségek gyors felfedezésében és a kezelések mielőbbi elkezdésében.

GEO 96 Kft, KŐ-TÁR természetes kőburkolat szakkereskedés

A világ számos kőbányáját és feldolgozóüzemét ismerve célunk az, hogy különlegesen szép és jó minőségű, egyedi natúrkő burkolatokat kínáljunk vevőinknek.

SOS UPS AMBULANCIA KFT.

Az SOS UPS Ambulancia Kft. a szünetmentes áramellátási piac egyik meghatározó szereplője. Számszerűsítve ez azt jelenti, hogy a cég mögött 18 éves szakmai múlt, több mint 16 ezer kiszolgált ügyfél, és havonta közel 1000 db UPS szünetmentes áramellátási eszköz szervizelése, karbantartása, értékesítése áll.

„DONGA” Építőipari, Tervező, Kereskedelmi és Általános Szolgáltató Kft.

A „DONGA” Kft. rendelkezik az Építkezők Fogyasztóvédelmi Egyesületének igazolásával, amely az Építőipari Panaszmentességi Igazolás birtoklására hatalmazza fel cégünket.
Ezt olyan vállalkozások kaphatják meg, akiknek huzamosabb idejű működése során az építtetők részéről a fogyasztóvédelmi egyesület felé panaszbejelentés nem érkezett. Büszkék vagyunk erre, és ezt a minősítést folyamatos korrekt működésünkkel meg is kívánjuk tartani.
Saját tapasztalatunk -2007-ben építettük meg födémünket-, hogy a kész házban nagyon kicsi a hőmérsékletváltozás. Hidegebb időben kevés fűtéssel barátságos meleg, míg ha odakint tartós rekkenő hőség van, akkor is kellemesen hűvös a belső hőmérséklet, és mindez energiafaló fűtő-hűtő klímaberendezés nélkül működik. Nagyon kellemes mikroklíma van az épületben.
Honlapunkon, a www.jsfodem.hu honlapon széleskörű bemutatása található a JS monolit vasbeton födémnek, leírásokkal, fotó galériával, referenciákkal, összehasonlító számításokkal.

EMIRATES

Utazzon az Emirates-szel és élvezze a páratlan minőségű fedélzeti kiszolgálást és kényelmet! Repülés közben több mint 3000 zene-, tv- és filmcsatornával szórakozhat. Az ingyenes fedélzeti WIFI-vel kapcsolatban maradhat szeretteivel és üzlettársaival, miközben a budapesti járaton ínycsiklandó, a helyi ízek által inspirált fogásokat és borok széles választékát szolgálja fel a magyarul beszélő személyzet. A nagyvonalú és ingyenes poggyászkeret akár 35 kg-os is lehet turistaosztályon, 40kg Business és 50kg First Classon. Business Class utasaink részére ingyenes sofőrszolgálatot biztosítunk induláskor és érkezéskor, a fedélzeten pedig ággyá alakítható ülésekben pihenhetnek. Az Emirates napi járatával több, mint 150 úti cél érhető el Budapestről.

Levendula Ház Páty Bemutatkozó

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a gyönyörű környezetben fekvő, Pátyon épült Levendula Házat,
amelyben folyamatos orvosi felügyelet biztosításával élethosszig ellátjuk, gondozzuk, ápoljuk a nyugdíjas korúakat.

Pearldeluxe.hu - Egyedi tervezésű gyöngysorok

A gyöngyékszerek talán a legősibb ékszerek közé tartoznak, melyekkel az ember meglephette szíve választottját. Európában sokáig csak az uralkodó réteg kiváltsága volt, hiszen ritkaságának, különleges szépségének köszönhetően nehezen elérhetőnek számított a szélesebb néprétegek számára.

Az 1900-as évek elején kifejlesztett eljárásnak volt köszönhető az, hogy elérhetőbb lett, de mindvégig megmaradt az elegáns, önmagára adó időtálló divatot értékelő hölgyek ékszereinek.

Kínálatunk azoknak igyekszik kedveskedni, akik szeretik a kortalan eleganciát, akik nem csupán megérkeznek valahova, hanem megjelennek valahol. Mindemellett a diszkrét elegancia is jellemző az ékszerekre, amikor nem hivalkodnak, nem követelnek maguknak figyelmet, csak létezésükkel, lényükkel, kerek egész-ségükkel, ragyogásukkal emelik a viselőjük szemének csillogását. Aki pedig meglátja bennük a szépet, kinek van szeme hozzá, az mindig tisztelettel adózik a gyöngyök különleges varázsa előtt.

Fővárosi Nagycirkusz

A Fővárosi Nagycirkusz örömmel értesíti a Magyar Orvosi Kamara tagjait, hogy a számukra biztosított kedvezmény legújabb műsorára, Győztesek karneválja a cirkuszban előadásra is érvényes: https://www.fnc.hu/musorunk

All You Can Move

A MOK tagjai jogosultak - az egyébként kizárólag zárt rendszerben, munkáltatón keresztül elérhető - AYCM kártya kiváltására!

Országosan több mint 700 sportlétesítmény 1 bérlettel!

Danubius Hotels Group

A Kamara tagjai a DANUBIUS szállodalánc magyarországi szállodáiban MOK kedvezménnyel vehetnek igénybe szolgáltatásokat!

Training Innovations kínálja a tréning és coaching lehetőségeket, melynek szolgáltatója a DU-KÁ-T Kft.

Fő tevékenységi körünk a tréningek szervezése és lebonyolítása, valamint a coaching.

Hírek

Kamarai tagok csoportos élet- és balesetbiztosítása

E-ügyintézés

Tagsági jogosultság ellenőrző

Közérdekű Adatok

MOK KOMPLEX

Kedvezmények

Tagdij

Területi szervezetek

Tagfelvétel