Kedvezmények

Egyedi Vodafone flotta MOK tagok részére

Felhívjuk a MOK Tagok figyelmét, hogy az alábbi Bővebben gombra kattintva mostantól otthonából is intézheti, a kérdőív kitöltésével, az új lakossági szolgáltatás megrendelését, vagy a meglévő szolgáltatás módosítását.

Ajánlatunk az eddigieknél is kedvezőbb!

HYUNDAI - 1,99%-OS KAMATOZÁSÚ (THM 2,1%) FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT

Airport Parking Center repülőtéri parkoló

Kedves Magyar Orvosi Kamara tagok!

Az Airport Parking Center repülőtéri parkoló egyszerű, biztonságos parkolási lehetőséget és ingyenes transzfert biztosít a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről utazók számára.

Hilcz és Fia Kft. - Mazda Márkakereskedés


ORVOSOKNAK EGYEDI KAMARAI KEDVEZMÉNYEK !

Mazda Skyactive Technológia 2018’évre

Kedves Kamarai tagsággal rendelkező Orvos hölgyek és urak!

Várjuk jelentkezésüket egyedi kizárólag a orvos kamarai tagok részére biztosított akár 2-3 napos Mazda tesztvezetésre amit kizárólag telephelyünkön vehetnek igénybe.

Honda Budaörs kedvezményes ajánlat

Vegye igénybe a Honda Budaörs szolgáltatásait és éljen a MOK tagoknak nyújtott kedvezményekkel!


LinguaMED Fordítóiroda


A LinguaMED Fordítóiroda az elmúlt 16 évben több,mint 10.000 fordítási projektet teljesített sikerrel, számos nyelvpárban. Ezek különböző szakterületeket fednek le, különös tekintettel az egészségügy, az orvostudomány és a gyógyszeripar területére.

V-Detect Antivírus Kft.

A G DATA német vírusvédelmi szoftver, amely több mint 30 éve biztosít kiemelkedő szintű védelmet a kártevők minden fajtája ellen. Az innovatív megoldásban dupla keresőmotor található, amely kiegészül a zsarolóvírusok elleni dedikált védelemmel, az online fizetések biztosításával (G DATA BankGuard), valamint egy sor olyan egyéb védelmi technológiával, amelyek a versenytársai fölé emelik.

eVisit Kft.

Az eVisit már 10 éve nyújt digitális megoldásokat a gyógyszeripar területén. Ehhez nem elég a piaci ismeret, a legújabb trendek nyomonkövetése, azok megteremtése, de szükség van magas szintű technikai szakértelemre, orvosszakmai ismeretekre, valamint teljes mértékben tisztában kell lennünk a jogi környezettel. Az eVisit küldetése ezen területek szakértőinek csapatmunkája révén inspiráló és eredményes kampányokat tervezni, lebonyolítani.

Optimum Szemészet

Az Optimum Szemészet 2000 óta működő szemészeti magánintézet, melynek fő tevékenysége a lézeres látásjavítás, a szürkehályog lézeres műtéti kezelése, valamint egyéb szemészeti problémák diagnosztizálása és kezelése.

Több mint 20 éves tapasztalatunkkal, elismert szakorvosaink segítségével és a legmodernebb technológiák alkalmazásával kezeljük a legtöbb látásproblémát, egyéni, személyre szabott kezeléseket biztosítunk minden korosztály számára, akár már 6 hónapos kortól.

Büszkék vagyunk arra, hogy az Optimum Szemészet volt az első magánegészségügyi intézmény Magyarországon, ahol elkezdtük a lézeres szürkehályog-műtétek végzését.

GEO 96 Kft, KŐ-TÁR természetes kőburkolat szakkereskedés

A világ számos kőbányáját és feldolgozóüzemét ismerve célunk az, hogy különlegesen szép és jó minőségű, egyedi natúrkő burkolatokat kínáljunk vevőinknek.

SOS UPS AMBULANCIA KFT.

Az SOS UPS Ambulancia Kft. a szünetmentes áramellátási piac egyik meghatározó szereplője. Számszerűsítve ez azt jelenti, hogy a cég mögött 18 éves szakmai múlt, több mint 16 ezer kiszolgált ügyfél, és havonta közel 1000 db UPS szünetmentes áramellátási eszköz szervizelése, karbantartása, értékesítése áll.

„DONGA” Építőipari, Tervező, Kereskedelmi és Általános Szolgáltató Kft.

A „DONGA” Kft. rendelkezik az Építkezők Fogyasztóvédelmi Egyesületének igazolásával, amely az Építőipari Panaszmentességi Igazolás birtoklására hatalmazza fel cégünket.
Ezt olyan vállalkozások kaphatják meg, akiknek huzamosabb idejű működése során az építtetők részéről a fogyasztóvédelmi egyesület felé panaszbejelentés nem érkezett. Büszkék vagyunk erre, és ezt a minősítést folyamatos korrekt működésünkkel meg is kívánjuk tartani.
Saját tapasztalatunk -2007-ben építettük meg födémünket-, hogy a kész házban nagyon kicsi a hőmérsékletváltozás. Hidegebb időben kevés fűtéssel barátságos meleg, míg ha odakint tartós rekkenő hőség van, akkor is kellemesen hűvös a belső hőmérséklet, és mindez energiafaló fűtő-hűtő klímaberendezés nélkül működik. Nagyon kellemes mikroklíma van az épületben.
Honlapunkon, a www.jsfodem.hu honlapon széleskörű bemutatása található a JS monolit vasbeton födémnek, leírásokkal, fotó galériával, referenciákkal, összehasonlító számításokkal.

Levendula Ház Páty Bemutatkozó

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a gyönyörű környezetben fekvő, Pátyon épült Levendula Házat,
amelyben folyamatos orvosi felügyelet biztosításával élethosszig ellátjuk, gondozzuk, ápoljuk a nyugdíjas korúakat.

Pearldeluxe.hu - Egyedi tervezésű gyöngysorok

A gyöngyékszerek talán a legősibb ékszerek közé tartoznak, melyekkel az ember meglephette szíve választottját. Európában sokáig csak az uralkodó réteg kiváltsága volt, hiszen ritkaságának, különleges szépségének köszönhetően nehezen elérhetőnek számított a szélesebb néprétegek számára.

Az 1900-as évek elején kifejlesztett eljárásnak volt köszönhető az, hogy elérhetőbb lett, de mindvégig megmaradt az elegáns, önmagára adó időtálló divatot értékelő hölgyek ékszereinek.

Kínálatunk azoknak igyekszik kedveskedni, akik szeretik a kortalan eleganciát, akik nem csupán megérkeznek valahova, hanem megjelennek valahol. Mindemellett a diszkrét elegancia is jellemző az ékszerekre, amikor nem hivalkodnak, nem követelnek maguknak figyelmet, csak létezésükkel, lényükkel, kerek egész-ségükkel, ragyogásukkal emelik a viselőjük szemének csillogását. Aki pedig meglátja bennük a szépet, kinek van szeme hozzá, az mindig tisztelettel adózik a gyöngyök különleges varázsa előtt.

Fővárosi Nagycirkusz

Kedves Cirkuszbarátok!

 

A Fővárosi Nagycirkusz -bár csökkentett játszónappal-, de várja nézőit a nézőtérre, októbertől pedig már péntek este18:00 órai előadására is.

Fogadja ajánlatunkat, mely szerint személyes látogatásuk alkalmával Kedvezményesen érkezhetnek a Fővárosi Nagycirkusz Tündértánc – Nővarázs című klasszikus cirkuszi előadására.

All You Can Move

A MOK tagjai jogosultak - az egyébként kizárólag zárt rendszerben, munkáltatón keresztül elérhető - AYCM kártya kiváltására!

Országosan több mint 700 sportlétesítmény 1 bérlettel!

Training Innovations kínálja a tréning és coaching lehetőségeket, melynek szolgáltatója a DU-KÁ-T Kft.

Fő tevékenységi körünk a tréningek szervezése és lebonyolítása, valamint a coaching.

PERÉNYI LUXURY BEAUTY CENTER

Tisztel Orvosok,

Nagy szeretettel szeretném meghívni önöket Óbuda szívében a Kolosy téren található a PERÉNYI LUXURY BEAUTY CENTERBE
Egyedülállóan intim környezetben a XXI század legmodernebb bőrfiatalító és alakformáló kezeléseivel várjuk.
Mitől egyedülállóan intim a környezet?
Mind a külső és belső kialakításnál gondosan ügyeltünk, hogy vendégeinket diszkrét környezetben tudjuk kiszolgálni.

             ALAKFORMÁLÁS –  KOZMETIKA  – MESTER FODRÁSZAT

Telefon: 06 30 725 71 02, 06 30 684 21 85
Cím: 1037 Budapest, Kecskeköz 19 , (Symbol Budapest mellett)
Nyitva tartás: H-P: 9.00-21.00; SZ: 9.00-17.00 ;

www.perenyiszalon.hu

Angyaltánc stúdió

2017 év végén nyitottuk meg a Rénó udvarban az Angyaltánc stúdiót.

Az elnevezés a ( stúdió szakmai vezetője , tulajdonosa Angyal András táncművész, koreográfus,tánctanár,) nevéből adódik.

Aki 1994-től foglalkozik tánccal, számos táncverseny győztese, a Szombat esti láz összes szériájának közkedvelt szereplője.

Mesterdiplomáját a Táncművészeti Egyetemen szerezte.

Násfa Hotel

Egertől 20 km-re fekvő történelmi Feldebrőn lévő Károlyi grófság kúriájába invitáljuk Önöket.
A 15 szobás Násfa Boutique Hotel és a hozzá tartozó wellness részleg igazi kikapcsolódást nyújt.
MOK tagoknak és hozzátartozójuknak közvetlen szállodai foglalás esetén kedvezményt adunk! Négy éjszakán túli foglalás esetén további kedvezményben részesülhet.

CIB Együttműködési Kedvezménycsomag

Ön vállalkozó és a Magyar Orvosi Kamara tagja? Ha igen, érdemes a CIB Partner Vállalkozói Számlacsomagok közül választania, így számos díjkedvezmény is az Öné lehet.

Healer Store

Healer Store orvosi és egészségügyi munkaruha webáruház és üzlet.

Újszínház - kedvezményes előadási

Tisztelt Hölgyem,/ Uram!
Szeretettel ajánlom figyelmébe az alábbiakat:

ÉVADZÁRÓ KEDVEZMÉNY

PEUGEOT KAMARAI KEDVEZMÉNYEK

Ismerje meg a Peugeot modelleket és legyen az Öné kamarai kedvezménnyel
5 év / 100 000 km kiterjesztett garanciával!

A Budapesti Fesztiválzenekar ajánlata

Amennyiben bérletet vásárol valaki a 2021/22-es évadunkra, akkor a bérlet mellé megduplázzuk a díjmentes bónusz koncert jegyet, tehát egy ingyenes koncert jegy helyett kettőt adunk ajándékba a bérletek mellé.

ESEMÉNYEK