Kedvezmények

Kedvezmény MOK tagoknak Skoda, Audi, Cupra, Seat, Volkswagen gépjárművek és haszonjárművek vásárlásához

A MOK és a Porsche Hungaria kiemelt partnerségi megállapodása a magyar orvosok mobilitási támogatásával igyekszik hozzájárulni a társadalmilag fontos ügyekhez. Skoda, Audi, Cupra, Seat, Volkswagen gépjárművek és haszonjárművek vásárlásához a Porsche Hungaria kedvezményeket biztosít a Magyar Orvosi Kamara tagjainak. Köszönjük, Porsche Hungaria!

Egyedi Vodafone flotta MOK tagok részére

Felhívjuk a MOK Tagok figyelmét, hogy az alábbi Bővebben gombra kattintva mostantól otthonából is intézheti a kérdőív kitöltésével az új lakossági szolgáltatás megrendelését, vagy a meglévő szolgáltatás módosítását.

MOL kedvezmény MOK tagoknak

Az OTP Bank kedvezményeket nyújt a MOK tagainak

Kedvezmény MOK tagoknak G Data vírusirtó szoftverekre

iSTYLE kedvezmények MOK tagok részére

A Magyar Orvosi Kamara Tagjai számára egyedi kedvezményeket biztosít az iSTYLE. A kedvezmények kiterjednek az Apple teljes portfólióján túl bármely más termékre is, amelyet az iSTYLE kínál.

Kedvezmény MOK tagok és munkavállalók részére az Adventor Hotel szállodáiba

All you Can Move

Felhívjuk a MOK Tagok figyelmét, hogy az AYCM SportPass multifunkciós sportbérlet szolgáltatása nyitva áll Önök előtt. Az AYCM SportPass segítségével kedvező áron lehet rendszeresen és változatosan mozogni/sportolni/rekreálódni szerte az országban, 700 sportközpontban, 200+ mozgásforma közül válogatva.

Kedvezményes jegyek a Filharmóniától

Újszínház - kedvezményes előadásai

A Magyar Orvosi Kamara tagjai és alkalmazottai 20 % kedvezménnyel vásárolhatnak jegyeket az Újszínház saját előadásaira.

L'Occitane en Provence kedvezmény MOK tagoknak

Az Orvosi Kamara új, kiemelt partnerei között szeretnénk üdvözölni a L'Occitane en Provence márkát, akik az orvosok munkán túli regenerációjának elősegítéséhez az általuk nyújtott kedvezményes vásárlási lehetőséggel járulnak hozzá.ESEMÉNYEK