30

ennyi napja van még  az OKFÖ-nek és az új jogviszonytörvény által érintett munkáltatóknak, hogy - a munkavállalók képviseleteit, MOK-ot és szakszervezeteket bevonva - tisztázzák a leendő munkavállalók szerződéseinek részleteit, majd az életbelépés előtt a törvény által előírt 30 nappal a szerződéstervezeteket elküldjék  az érintett egészségügyi dolgozóknak. A munkavállalók csak így tudnak tájékozott és felelős döntést hozni a saját jövőjükről, és ezáltal a társadalom jövőbeli egészségügyi ellátásáról.
Részletek a Realitásban

Átadták a Gábor Dénes-díjakat Budapesten

2018-12-13 00:00:00 FORRÁS: MTI - Weborvos

Szerző: Weborvos Automata

Ágazati hírek

Díjazták Varga Péter Pált is, akinek egyedülálló módon 22 szabadalmából lett termék.

Átadták a technológiai innováció, műszaki és mérnöki kutatómunka terén mutatott kiemelkedő teljesítményeket elismerő 2018-as Gábor Dénes-díjakat csütörtökön a Parlamentben, Budapesten.

A díjátadón Kövér László, az Országgyűlés elnöke kiemelte: minden hiteles, szakszerű és eredményes kezdeményezés, amely az innovációt segíti, nemzetstratégiai jelentőségű Magyarország számára.

 

A Novofer Alapítvány által alapított, immáron 30. alkalommal átadott Gábor Dénes-díjban és életműdíjban 2018-ban összesen kilenc, köztük kettő határon túli magyar tudós, kutató és feltaláló részesült, köztük Varga Péter Pál, a Budai Egészségközpont és a Budai Gerincgyógyászati Központ igazgatója (vezető képünk), akinek egyedülálló módon 22 szabadalmából lett termék.

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter (b) és Szabó Gábor, a Magyar Innovációs Szövetség elnöke az idei Gábor Dénes-díjak átadásán az Országházban 2018. december 13-án. MTI/Máthé Zoltán

 

Megtekintések száma: 497
ESEMÉNYEK