MAGYAR ORVOSI KAMARA

HUNGARIAN MEDICAL CHAMBER

Eszközbeszerzés, foglalkoztatás, képzés, energetikai beruházások uniós forrásból? Segítünk!

2018-10-09 19:52:16 FORRÁS: mok.hu

MOK hírek

Ötletet adunk, hogy milyen lehetőségek közül tudnak választani a cégek egy szükséges eszközbeszerzés esetén. Hogyan tudják bővíteni, képezni a foglalkoztatottakat és csökkenteni a foglalkoztatási terheket, illetőleg hogyan modernizálják az infrastruktúrájukat.  

A Széchenyi Programiroda mintegy 60 ügyfélszolgálati pontból és 140 tanácsadóból álló hálózatunkon keresztül nyújtjuk széles körű, ingyenes szolgáltatásainkat a pályázóknak. Ezek a szolgáltatások a pályázati tájékoztatástól és ötletadástól kezdődően, a projektek előkészítésében és  megvalósításában való közreműködésen át, egészen a projektzárásig és utógondozásáig, szinte minden területre kiterjednek. Közszolgáltatóként fogjuk a pályázók kezét, és végigkísérjük őket azon az úton, ami egy fejlesztéssel kapcsolatos ötlet megszületésétől, annak sikeres megvalósításig tart.

Ismerje meg az aktuális EU-s pályázatokat és keresse fel a Széchenyi Programiroda munkatársait a pályázatok áttekintéséhez, a már futó projektek megvalósításához kötődő segítségnyújtásért.

 

Budapest és Pest megye, azaz Közép-Magyarországi régió területén (KMR)

Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a közép-magyarországi régióban kombinált hiteltermékkel

Felhívás kódszáma: VEKOP-5.1.1-5.1.2-16

Pályázat beadás határideje: 2019. március 18-ig

Összefoglalás: Budapest és Pest megye területén megvalósítandó energetikai és megújuló energia beruházások támogatása, mely 1,5 – 50milló Ft kedvezményes hitel és 1,5 – 50milló Ft vissza nem térítendő támogatás kombinációjaként igényelhető. A támogatás igényelhetik mikro-, kis- és középvállalkozások, akik rendelkeznek legalább 1 lezárt üzleti évvel és minimum 1 fő statisztikai állományi létszámmal.

 Részletekről itt tájékozódhat

 

Amennyiben a rendelő olyan családi házban működik, amely magánszemély tulajdonát képezi, javasoljuk a 0%-os, teljesen költségmentes hitelterméket igénybe venni, mely ügyintézése jelentősen egyszerűbb. Az igényelhető támogatott hitel összege kisebb (500ezer Ft-tól 10millió Ft-ig, 10% önerő mellett), mint a vállalati támogatásnál, azonban egy családi ház méretű ingatlan energetikai korszerűsítésére elegendő. Ebben az esetben a lakossági energetikai pályázat konstrukció azonosítója

KMR területén: VEKOP-5.2.1-17 (2022. december 31-ig)

Budapest és Pest megye területén kívül található ingatlanok esetén: GINOP-8.4.1/A-17 (2022. december 31-ig)

 

Konvergencia területén (Közép-Magyarországi székhellyel rendelkező, de a régión kívüli telephelyen történő megvalósítás esetén is.)

 

EFOP pénzügyi eszköz Hitelprogram

Felhívás kódszáma: EFOP-5.1.1-17

Pályázat beadás határideje: 2020. szeptember 1-jéig

Összefoglalás: kkv-k részére új és használt eszközök és gépjárművek beszerzésére, képzéseken, konferenciákon, szakmai kiállításokon való részvétel finanszírozására igényelhető 1-10 millió Ft összegű hitel, 0%-os kamattal, költségmentesen, min. 10% önrésszel, 3-5 év futamidőre.

Részletekről itt tájékozódhat

 

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

Felhívás kódszáma: GINOP-8.3.5-18

Pályázat beadás határideje: 2020. november 1-jéig

Összefoglalás: kkv-k részére a vállalkozások technológiai fejlesztésére, eszközök, gépek, berendezések (fa-, fémalapú eszközök, bútorok, gépek, elektromos berendezések, orvosi műszerek, informatikai eszközök, kivéve infrastrukturális beruházások) finanszírozására igényelhető 1-50 millió Ft összegű hitel, 0%-os kamattal, költségmentesen, min. 10% önrésszel, 2-7 év futamidőre. A hitelt kezdő (egy évnél kevesebb ideje működő) vállalkozások is igényelhetik a hitelminősítés eredményének függvényében, max. 25millió Ft hitelösszegig.

Részletekről itt tájékozódhat

 

Gyakornoki program pályakezdők támogatására

Felhívás kódszáma: GINOP-5.2.4-16

Pályázat beadás határideje: 2020. március 31-ig.

Összefoglalás: vissza nem térítendő támogatás kkv-k részére gyakornokok foglalkoztatása esetén bér- és eszköz finanszírozáshoz, infrastrukturális beruházások támogatása munkahelyek kialakításához, a gyakornokok 9+4,5 hónap foglalkoztatása esetén, ahol a gyakornok a programba lépéskor 25 év alatti, Ifjúsági Garancia rendszerben regisztrált, OKJ-s képzéssel rendelkező személy (diplomás kizárva). Igényelhető összeg 2,3 – 30 millió Ft. A támogatást igényelhetik mikro-, kis- és középvállalkozások, egyéni vállalkozók, akik rendelkeznek legalább 1 lezárt üzleti évvel és minimum 1 fő statisztikai állományi létszámmal.

Részletekről itt tájékozódhat


Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára

Felhívás kódszáma: GINOP-6.1.6-17

Pályázat beadás határideje: 2018. december 3-ig

Összefoglalás: legalább 3 munkavállaló esetén, 3-50 millió Ft vissza nem térítendő támogatás igényelhető munkavállalók képzésére. A támogatást igényelhetik mikro-, kis- és középvállalkozások, egyéni vállalkozók, akik rendelkeznek legalább 1 lezárt üzleti évvel és minimum 3 fő statisztikai állományi létszámmal.

Részletekről itt tájékozódhat

Megtekintések száma: 2041

Hírek

Választások 2019

 

E-ügyintézés

Tagsági jogosultság ellenőrző

Közérdekű Adatok

MOK KOMPLEX

Kedvezmények

Tagdij

Területi szervezetek

Tagfelvétel

Kamarai tagok csoportos élet- és balesetbiztosítása

ESEMÉNYEK