Helyi megoldások Covid idején - Magyar Orvosi Kamara kezdeményezése

2021-05-20 10:49:00 FORRÁS:

Szerző: -

Hírek - MOK hírek

A Magyar Orvosi Kamara jobbító szándékkal, a kollegialitás tisztelete és az egymástól tanulás progresszív szemlélete jegyében indította útjára a " Helyi megoldások COVID idején’" kezdeményezését

A MOK céljául tűzte ki, hogy a járvány során kialakult Jógyakorlatok minél szélesebb körben elterjedjenek. Ezért született meg a ‚‚Helyi megoldások COVID idején’’ kezdeményezés.

Ennek eredményeként egy felületen gyűjtik azokat a bevált intézményi, önkormányzati, közösségi illetve nemzetközi gyakorlatokat, melyek valamilyen módon megkönnyítik akár az egészségügyi dolgozók, akár a betegek vagy hozzátartozók mindennapjait koronavírus idején. 

A kezdeményezés elindulása óta már több Jógyakorlatról érkezett beszámoló; a Magyar Orvosi Kamara ezeket folyamatosan nyilvánosságra hozza mind a közösségi csatornáin, mind a saját weboldalukon, hogy ezzel is elősegítse a meglévő ötletek beiktatását, továbbá inspirálja az újabb ötletek megszületését és beküldését. 

Ahhoz, hogy a kezdeményezés minél nagyobb sikernek örvendjen, a MOK továbbra is kéri az orvostársadalom, az önkormányzatok és a lakosság közreműködését, hogy küldjék el meglévő Jógyakorlataikat a helyimegoldasok@mok.hu címre. 

Hiszen együtt mindig többre vagyunk képesek. 

Megtekintések száma: 408
ESEMÉNYEK