MAGYAR ORVOSI KAMARA

HUNGARIAN MEDICAL CHAMBER

Jótékonysági koncertre hív a Filharmónia

2018-02-02 13:06:02 FORRÁS: mok.hu

MOK hírek

A Filharmónia Magyarország jótékonysági koncertet szervez a daganatos, leukémiás és gyógyult gyermekek és családjaik támogatására.

A Filharmónia Magyarország jótékonysági koncertet szervez a daganatos, leukémiás és gyógyult gyermekek és szüleik, családjaik támogatására. Február 13-án, fél nyolckor Szamosi Szabolcs orgonaművész és barátai: Sebestyén Márta népdalénekes, Dés László dzsesszzenész és Sigmund Groven szájharmonika-művész lépnek fel a Mátyás-templomban.

Az est bevételét az Érintettek Egyesület javára ajánlja fel a négy művész. A több éve működő egyesület a daganatos, leukémiás és gyógyult gyermekek és családjaik lelki megerősítését, segítését tűzte ki célul. Legújabb kezdeményezésük az Érintettek Lánca, amely egy, a gyermekek gyógykezelésének állomásait jelző, bátorságot, erőt, kitartást szimbolizáló, egyedi gyöngyszemekből fűzött nyaklánc. Minden gyöngy egy injekciót, vérvételt, vizsgálatot jelképez. A jótékonysági koncerten befolyt összeg a projekt elindítását hivatott segíteni, az adományokból a gyöngyök gyártását fedezi az egyesület. E cél elérésében segíti őket a Filharmónia Magyarország, amely vállalta a koncert megszervezését, a művészek, akik produkciójukkal felejthetetlen élményt nyújtanak a közönségnek, és ebben segíthet Ön is, ha jegyet vált a koncertre.

További részletek az alábbi linken találhatók: http://filharmonia.hu/program/zenei-gyongyszemek-jotekonysagi-koncert/

Kérjük, álljon Ön is e jó ügy mellé, és támogassa rendezvényünket jegyvásárlással vagy támogatói jeggyel!

Amennyiben úgy gondolja, hogy van olyan barátja, ismerőse, aki szívesen eljönne a koncertre, kérjük, juttassa el hozzá is felhívásunkat! Együttműködését köszönjük.

 

Üdvözlettel:

Filharmónia Magyarország Nkft.

Megtekintések száma: 566

Hírek

Kamarai tagok csoportos élet- és balesetbiztosítása

E-ügyintézés

Tagsági jogosultság ellenőrző

Közérdekű Adatok

MOK KOMPLEX

Kedvezmények

Tagdij

Területi szervezetek

Tagfelvétel

ESEMÉNYEK