Magyar Orvosi Kamara tagsági fórum

2020-10-08 10:56:00 FORRÁS:

Szerző: Máté-Horváth Nóra

Hírek - MOK hírek

A kollégák és betegeink érdekét védve most az egyeztetés nélkül megszavazott törvényt és végrehajtási utasításait kell jobbá, alkalmasabbá tenni, és ehhez elengedhetetlen a tagság véleményének, problémáinak ismerete.  

Amikor 2019 végén felállt a MOK új elnöksége, egyik legfontosabb mottójává tette, hogy a tagság kamarájává szeretne válni. Megértették, hogy egy 48000 fős tagságot nem lehet egy zajszigetelt elefántcsonttoronyból irányítani - eljött hát az ideje az őszinte, a tagság véleményét meghallgató kapcsolatépítésnek. 

 

Az elnökség és a tagság közötti kommunikációnak kiemelten fontos színterévé vált az online tér, lépést tartva a korral. Ezért hoztuk létre 2020 februárjában a Magyar Orvosi Kamara tagsági fórumot, mely néhány belépő kérdés megválaszolása és egy adminisztrátori adatellenőrzés után minden kamarai tag számára elérhető az alábbi címen:

 

https://www.facebook.com/groups/moktagsag

 

A fórumot egyaránt követik a tagok és a MOK elnöksége és tisztségviselői is. Az elnökség gyakran véleményezteti állásfoglalásait, döntéshozóknak írt leveleit a fórumon összegyűlt tagokkal, máskor a tagokban felmerült kérdéseket válaszolják meg őszintén, legjobb tudásuk és hitük szerint. A mostani időkben, amikor az egészségügy helyzete szinte napról napra tud változni, a fórum az elsődleges tagsági kommunikációs csatornánk, hiszen sokkal gyorsabban tudjuk a tagság véleményét kérni, mint a hírlevélen, honlapon, újságunkon keresztül. 

 

Ezért buzdítunk ismételten mindenkit arra, hogy csatlakozzon, és kérdését, ötletét, kételyét, kritikáját illetve észrevételét hozza be a tagsági fórumra. Csak együtt, összefogással és szoros, minőségi kommunikációval tudjuk az egészségügyi társadalom érdekeit megfelelően meghallani és képviselni!

Megtekintések száma: 5103
ESEMÉNYEK