MAGYAR ORVOSI KAMARA

HUNGARIAN MEDICAL CHAMBER

Elindult az idei MOK Akadémia előadássorozat

2018-01-13 09:49:58 FORRÁS: mok.hu

MOK hírek

Január 13-án 69 regisztrált résztvevővel megkezdte 2018. évi programját a MOK Akadémia.

A kamara történetéről, feladatairól és működésének jogszabályi környezetéről szóló előadással megkezdődött a MOK Akadéma idei előadássorozata. A 69 regisztrált résztvevő mellett három érdeklődő V.-VI. éves orvostanhallgató is kivácsi volt a tudnivalókra. Mint azt dr. Nagy Ferenc főtitkár, a MOK Akadémia fő szervezője az Orvosok Lapja novemberi számában elmondta, előadóink döntő többsége egyetemen dolgozó jogász, ügyvéd, közigazgatási szakember, minősített vagy minősítés előtt álló oktató. Célunk, hogy a hallgatóság, azok a Kollégák, akik MOK tisztséget szándékoznak vállalni, de bárki dolgozó és érdeklődő a Kollégáink közül, akiket érdekel jogi környezetünk, megfelelően széles körű jogi felkészítést kapjon. Olyan tananyag átadására törekszünk, amelyet az egyetemi képzésből hiányolunk, és megszerzése később jelentős anyagi és időbeli ráfordítást igényel. Az anyagi ráfordítást átvállalja a kamara, az időráfordítás egy eredményes befektetés.

Gyakorlatilag teljes mértékben lefedjük azt a jogi környezetet, amiben a magyar egészségügy mozog. A 15 szombaton elindulunk a kamaráról szóló tájékoztatástól és az intézményrendszeri, finanszírozási, polgári jogi, betegjogi és egészségügyi cégekkel kapcsolatos szervezési és pénzügyi alapismereteken, büntetőjogi ismeretek, munkajogi kérdéseken át a teljes vertikumot feldolgozzuk. Az Akadémia 2018-as programja

Az első rendezvényen dr Kozma Gábor, a MOK titkára a kamara történetéről feladatairól a jogszabályi környezetről a lehetőségekről és a problémákról beszélt, dr. Farkas Gergely Országos Hivatalvezető a kamara alapszabályát és a jogi környezetet ismertette. (Képeinken a hallgatók, az előadók és dr. Nagy Ferenc főtitkár)

 

 

 

Megtekintések száma: 522

Hírek

Kamarai tagok csoportos élet- és balesetbiztosítása

E-ügyintézés

Tagsági jogosultság ellenőrző

Közérdekű Adatok

MOK KOMPLEX

Kedvezmények

Tagdij

Területi szervezetek

Tagfelvétel

ESEMÉNYEK