Tagsági adatok frissítése

2021-02-10 15:53:00 FORRÁS:

Szerző: Máté-Horváth Nóra

Hírek - MOK hírek

Épp egy éve tart adatfrissítési és nyilatkozattételi kampányunk. A kampány célja kettős:
  • Egyrészt, minden kitöltő nyilatkozhat arról, hogy a továbbiakban is igényt tart-e az Orvosok Lapja nyomtatott példányára, vagy megelégszik az online elérhető PDF számmal. 
  • Másrészt ezen a felületen minden tagunk eleget tehet tagi kötelezettségének, és frissítheti a nyilvántartásban szereplő adatait (pl. e-mail cím, lakcím, munkahelyváltozás jelentése).

Utóbbi kiemelten fontos a tagi kapcsolattartás szempontjából, hiszen amennyiben elavult a tagsági adatbázis, nem tudjuk tagjainkat kellő hatékonysággal elérni (e-mailen, postai levélen, munkahelyen keresztül), ami alkalmanként kapcsolattartási nehézségekhez vezet. 

A tagi adatok frissítése és karbantartása minden tagunk számára jogszabályban rögzített kötelezettség: az Alapszabály 15. pontja értelmében a személyes adatok változását minden tagunk köteles 15 napon belül az illetékes területi szervezetnek jelenteni. A fenti online felület célja, hogy ezt a frissítést elősegítse és megkönnyítse. Az itt leadott adatfrissítési kérelmek is végső soron a területi szervezetekhez futnak be, átvezetésük minden páros hónap közepéig megtörténik. 

Kérjük Tagjainkat, segítsék a MOK és a tagság közötti kapcsolattartást tagi adataik rendszeres frissítésével!

Köszönettel,

MOK Országos Hivatal
Megtekintések száma: 2084
ESEMÉNYEK