Hírek - Kongresszusok, képzések

Ezen az oldalon lehetőséget kínálunk a szakmánkat érintő kongresszusok szervezőinek, hogy rendezvényükről tájékoztassák a kollégákat. A szakmai társaságok által szervezett kongresszusokat díjmentesen jelenítjük meg, a magánpiaci és gyógyszeripari kongresszusok szervezői pedig a hirdetési feltételekről a hirdetesek@mok.hu e-mail címen érdeklődhetnek.


Meghívó a Magyar Hospice Alapítvány jubileumi konferenciájára

Forrás: | Dátum: 2021-04-09 09:40:00

Hírek - Kongresszusok,…

A Magyar Hospice Alapítvány - és egyben a hazai hospice betegellátás - ez évben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. Az alapítvány ez alkalomból online jubileumi konferenciát szervez, melyre ezúton szertettel meghív minden érdeklődőt.
Bővebben

A jövő képzése (x)

Forrás: Pécsi Tudományegyetem Műszaki Informatikai Kara | Dátum: 2021-02-11 08:20:00

Hírek - Kongresszusok,…

Az orvosok és a mérnökök? Tűz és víz? Sokan szinte egymás ellentéteiként gondolnak rájuk, pedig a legújabb trendek éppen ennek az ellenkezőjéről szólnak – mint ahogy az történik például a Pécsi Tudományegyetem új, egészségügyi mérnök képzése esetében.
Bővebben

Petefészekrák 2020

Forrás: | Dátum: 2020-03-01 17:23:00

Hírek - Kongresszusok,…


Bővebben

SIASTOK és SzVITA kongresszus

Forrás: | Dátum: 2020-03-01 16:35:00

Hírek - Kongresszusok,…

A Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika szervezésében 2020-ban dupla jubileum megünneplésére kerül sor. A 10. életévét betöltő SIASTOK (Sürgősségi, Intenzív Terápiás, Aneszteziológiai Szakterületek és Társszakmák Országos Konferenciája) és az 5 éves Szakmai VITA (Szakmai Vándorgyűlés Intenzív Terápiás és Aneszteziológiai Szakdolgozóknak) összevonva, négy napos rendezvénysorozat keretében kerül megrendezésre.
Bővebben

ESEMÉNYEK