Magyar Pszichofarmakológusok Társasága (MPPT) kongresszusa „Hatásmechanizmus alapú neuropszichofarmakológia a klinikumban”

Esemény időpontja: 2019-10-10 - 2019-10-12

Tisztelt Kolléganő/Kolléga!

Örömmel tudatjuk, hogy az 1980-ban alapított Magyar Pszichofarmakológusok Társasága (MPPT, www.mppt.hu ) megújult formában folytatja hiánypótló tevékenységét a pszichiátria, az idegtudományok és a pszichofarmakológia területeinek szakmai képviselete céljából. A pszichés zavarok kezelésében alkalmazott gyógyszerek száma egyre növekszik, a témával kapcsolatos adatok napról napra bővülnek, ezért társaságunk fő célja a pszichiátriai betegekkel foglalkozó szakember naprakész tudásának szolgálata.

Társaságunk tudományos folyóirata, a Neuropsychopharmacologia Hungarica (NPH) színvonalas és nemzetközileg elismert szereplőjévé vált a magyar és külföldi tudományos folyóiratok palettájának. A hagyományos papíralapú formátum mellett ingyenesen hozzáférhető minden közlemény a www.mppt.hu weboldalon. Emellett a folyóirat Q2 kategóriába sorolása szintén jelentősen hozzájárult folyóiratunk egyre növekvő olvasottságához, idézettségéhez. A közlési folyamat szabálya megtekinthető a www.mppt.hu honlapon.

További kiemelt tevékenységünk szakmai továbbképzések szervezése. A szintén évtizedes hagyományokkal rendelkező tihanyi kongresszusunkat 2019 októberében ismét megrendezzük, melyre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Magyar Pszichofarmakológusok Társasága (MPPT)

kongresszusa

„Hatásmechanizmus alapú neuropszichofarmakológia a klinikumban”

Tihany, 2019. október 10-12.

A rendezvény akkreditálása megtörtént (OFTEX)

Tudományos (CME) szimpózium: 14 pont

Kongresszus: 32 pont

 

További információkért kérjük keresse fel megújult honlapunkat (www.mppt.hu ), ahol az Neuropsychopharmacologia Hungarica eddigi összes lapszámát is megtalálja.

 

Csatlakozzon társaságunkhoz, kövesse frissülő honlapunkat, hírleveleinket!

 

Tisztelettel, az MPPT vezetősége:

Prof. Dr. Faludi Gábor elnök, Dr. Makkos Zoltán PhD. főtitkár, Dr. Kovács Gábor alelnök,

Dr. Péter László PhD. alelnök, Dr. Lazáry Judit PhD. az NPH szerkesztője

Események

ESEMÉNYEK