MOK fitnesz

Az orvosok sokszor felhívják pácienseik figyelmét a rendszeres testmozgás fontosságára.

Az üzenet azonban akkor igazán hiteles , ha jó példával járnak elő.

Többek között ezt a célt szolgálja az a korszerű konditerem, amit a MOK fővárosi székházának alagsorában (Budapest VI. Kerület, Szondi utca 100.) alakítottak ki.

Dr. Éger István, a MOK elnöke elmondta, hogy az alagsorban korábban „lomtár” volt, mindenféle hasznos funkció nélkül.
Régi álom valósult meg azzal, hogy ezt az értékes területet hasznos köztevékenység, a testedzés szolgálatába állították. A kamara székházában dolgozók – az orvos kollégák zöméhez hasonlóan – mozgásszegény életmódot folytatnak, ezért nagy igény volt egy ilyen szolgáltatásra, amelyet egyrészt a székház alkalmazottai vehetnek igénybe, másrészt kamarai tagok is élhetnek a lehetőséggel, tagi szolgáltatásként, 2010. augusztus elsejétől,

Hétfőtől-Csütörtökig: 08:00 – 16:00 között

Pénteken: 08:00 – 13:00 között


Térítési díj: 500.- Ft. / alkalom.

HELYFOGLALÁS: +36 1 2694391 / 113 MELLÉK

 

A gépekről szólva a MOK elnöke hangsúlyozta: arra törekedtek, hogy valamennyi világszínvonalú legyen. Három kardio berendezés található a teremben: egy kerékpár,egy futópad és egy többfunkciós gép, amivel lépcsőzést és elliptikus tréninget lehet végezni. A futópad számos tesztprogrammal rendelkezik, amelyhez számítógépes háttér is biztosított. Segítségével többféle edzettségi teszt elkészítésére nyílik lehetőség.

Fontos információ, hogy az érdeklődők – saját költségükön – igénybe vehetik a Technogym magasan kvalifikált személyi edzőjének szolgáltatását, aki segít a lépcsőzetesen kialakított, személyre szabott edzésterv összeállításában. Ez eredményesebb edzésmunkát tesz lehetővé és lecsökkenti a sérülésveszélyt is. Ezen túlmenően erősítő gépek, súlyzók, súlyzópad, hasizom-erősítő gép és egy kombinált gép teszi teljessé a kínálatot. Egy kétszemélyes infrakabin is található a konditeremben. Rendelkezésre áll öltöző is, szekrényekkel, mosdóval, zuhanyzóval, mellékhelységgel.

Éger István világossá tette, hogy a beruházást kizárólag a kamara országos irodájának vállalkozói tevékenységéből befolyt bevételekből finanszírozták, tagdíj eredetű bevételből egy forintot sem használtak fel.

ESEMÉNYEK