Új, XIII. kerületi rendelőjébe várja szakemberek jelentkezését a Budai Egészségközpont

2019-05-06 00:00:00 FORRÁS: mok

Szerző: -

Hírek - Állásajánlat

2019 júniusában új rendelőegységet nyit az egyik meghatározó magán egészségügyi intézmény a Váci úton. Dr. Nagy-László Nóra orvosigazgatót kérdeztük erről az izgalmas innovációról.

Mi indokolta az új rendelő nyitását?

Folyamatosan nő az érdeklődés szolgáltatásaink iránt az egyéni és a vállalati ügyfelek, illetve a biztosítók részéről is. Emiatt az utóbbi 2 évben a Királyhágó utcai egészségközpontban, valamint a Graphisoft Parkban már jelentősen bővítettük rendelőink számát, de azt tapasztaltuk, hogy ismét bővülnünk kell. Az új, pesti telephellyel csaknem 60%-kal nő a kapacitásunk. A Budai Egészségközpont eddig is a legnagyobb fee-for-service szolgáltató volt a magán ügyfelek körében, és a vállalati piacon is meghatározó szereplő. A pesti telephellyel mindkét pozíciót megerősítjük, illetve a biztosítók számára is nagyobb lefedettséget biztosítunk. Egyébként régóta terveztük egy telephely létrehozását a Duna másik oldalán. Ennek oka, hogy adataink szerint a magán ügyfelek jelentős hányada Pestről érkezik, ráadásul számos vállalati partnerünk központja is a Váci út közelében van. Az új rendelőegység alapterülete majdnem 2000 nm2: 28 rendelővel, 5 tágas váróteremmel várjuk ügyfeleinket.

Milyen szolgáltatások lesznek a Váci úti rendelőben?

Egyrészt a régóta népszerű és folyamatosan fejlesztett privát és vállalategészségügyi prevenciós programjaink lesznek elérhetőek ezen a telephelyen is:

  • Optimum és prémium menedzserszűrés, góckutató és egyéb szűrőprogramok, valamint komplex foglalkozás-egészségügyi ellátás.

Másrészt széles körű járóbeteg szakellátással készülünk:

  • belgyógyászat, bőrgyógyászat, ortopédia, gerincgyógyászat, reumatológia, fül-orr-gégészet, szemészet, fogászat, kardiológia, nőgyógyászat, urológia, sebészet, proktológia, neurológia, pszichiátria, pszichológia, diabetológia, dietetika, endokrinológia, gasztroenterológia, tüdőgyógyászat, onkológia, laboratóriumi szolgáltatások,
  • külön radiológiai diagnosztikai egység (mellkas röntgen, mammográfia, ultrahang, fogászati panoráma röntgen).

A fent felsorolt szakmák közül emelt kapacitással és eszközparkkal állunk majd rendelkezésre a kardiológia, az urológia és a sebészet-proktológia területén.

A jelentős bővüléshez új szakemberekre is szüksége lesz az intézménynek?

Természetesen minden jelenleg is velünk dolgozó kollégának felajánljuk rendelésének bővítési lehetőségét, többen fognak a Váci úton is rendelni, de tekintettel a nagymértékű kapacitásbővülésre szinte minden szakmában keresünk új orvoskollégákat. Ugyanez igaz a szakszemélyzetre, asszisztenciára, ügyfélszolgálati és adminisztrációs munkatársakra is.

Milyen előnyöket kínál a BEK az orvosok számára?

Stabilitást nyújtunk, a Budai Egészségközpontra valóban hosszú távon lehet építeni. Azt gondolom, hogy kiszámítható ügyfél volument tudunk biztosítani, ezen kívül teljes körűen támogatjuk az orvoskollégákat. Az orvosok, szakemberek munkáját szakképzett asszisztencia, ellátásszervezők, korszerű betegirányítás, informatikai háttér, szabályozott folyamatok és egy egész nagyvállalati team segíti. Ezzel természetesen az a célunk, hogy az orvosoknak, szakembereknek kellő idejük legyen a páciensekkel foglalkozni és csak a vizsgálatokra, gyógyításra tudjanak koncentrálni. Továbbá kiemelném, hogy mivel minden szakma képviselteti magát nálunk, ezért szakmai kérdésekben a kollégák készséggel segítenek egymásnak, illetve a kivizsgálások, konzíliumok nagyon könnyen megszervezhetőek házon belül is. Egyedülálló programunk az orvosi közösség építése: orvos klubokat, esetmegbeszéléseket, belső orvoskonferenciákat szervezünk, melyek nagyon népszerűek és rendkívül hasznosak. Ráadásul szakmai, tudományos előmenetelre is lehetőséget biztosítunk.

Minek köszönhető a Budai Egészségközpont folyamatos fejlődése?

Öt tényezőt emelnék ki:

  1. ügyfélközpontúság,
  2. minőségfejlesztés,
  3. szakmai programok,
  4. szabályozott folyamatok,
  5. elégedettség: nemcsak az ügyfelek, hanem munkavállalók-közreműködők körében is!

Őszintén úgy gondolom, hogy jó a Budai Egészségközpont „csapattagjának” lenni!

Megtekintések száma: 18823
ESEMÉNYEK