MAGYAR ORVOSI KAMARA

HUNGARIAN MEDICAL CHAMBER

Előjegyzéssel működik a vérvétel novembertől Szolnokon

2019-10-19 00:00:00 FORRÁS: Weborvos

Szerző: Weborvos Automata

Lapszemle

Kérik a betegeket, hogy a kapott időpont előtt 15 perccel jelenjenek meg a labordiszpécser ablakánál személyi irataikkal, beutalójukkal.

Tájékoztató videoüzenetet tett közzé a szolnoki Hetényi kórház internetes honlapján abból az alkalomból, hogy az intézmény, a Hősök terén található szakrendelőjében a vérvételnél november 4-től bevezetik a személyre szóló előjegyzési rendszert. Az újítás célja, hogy a betegek számára ez az egészségügyi szolgáltatás kényelmesebbé válhasson, jelentősen csökkenjen a beutaltak számára a várakozási időtartama.  A tájékoztatás szerint időpontot a 06 21 383 3768-as központi hívószámon lehet kérni, az időpont egyeztetésnél az operátor kéri a páciens nevét és taj-számát. Időpontot munkanapokon 7 óra és 15 óra 30 perc között lehet kérni. Kismamáknak, gyerekeknek és sürgősen vérvételre rászorulóknak továbbra sem kell időpontot egyeztetni a szolgáltatáshoz.

Természetesen személyesen is lehet időpontot kérni a szolnoki szakrendelőben munkanapokon 13 és 15 óra között a központi betegfelvételi pultnál.  

A tájékoztatóban kérik a betegeket, hogy a kapott időpont előtt 15 perccel jelenjenek meg a labordiszpécser ablakánál személyi irataikkal és a beutalójukkal a személyazonosítás elvégzése és a kért vizsgálatokat rögzítése miatt. Aki valamilyen okból nem tud megjelenni az egyeztetett időpontban a vérvételre, szintén a 06 21 383 3768-as központi hívószámon jelezze az operátornak.    

 

Megtekintések száma: 865

Koronavírus információk

Orvosok Lapja

E-ügyintézés

Hírek

Közérdekű Adatok

Transzparencia

Kedvezmények

Tagdij

Területi szervezetek

Tagfelvétel

Kamarai tagok csoportos élet- és balesetbiztosítása

Tagsági jogosultság ellenőrző

ESEMÉNYEK