HUNGAROMED Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítás a HUNGEXPÓN

2018-10-03 00:00:00 FORRÁS: hungaromed

Szerző: -

Hírek - Szakmai

Október második hétvégéjén megmozdul a hazai egészségügyi szakma.

2018.október 11-13.

Október második hétvégéjén megmozdul a hazai egészségügyi szakma. A HUNGAROMED Egészségügyi és Orvostechnológiai kiállításon az orvostechnikai és gyógyászati segédeszközöktől kezdve, az ápolási eszközökön, kórháztechnikán át a gyógyszerellátást és a betegek otthonápolását segítő eszközökig felvonul a szakma élvonala.

A kiállítás és a hozzá kapcsolódó programok remek lehetőséget teremtenek a legújabb technológiai eredmények megismerésére, a legfrissebb elemzések áttekintésére, a szabályozások, tapasztalatok megvitatására.

Az egészségügyi szakma munkatársai számára a rendezvény regisztráció ellenében térítésmentesen látogatható. Szakmai regisztráció ITT érhető el!

2.300 négyzetméteren több, mint 80 kiállító mutatja be termékeit, szolgáltatásait.   A kiállítók között megtalálhatók a legnagyobb orvostechnikai, valamint gyógyászati segédeszköz gyártó-és forgalmazó cégek, magán egészségügyi szolgáltatók, egészségbiztosítók, valamint szakmai szervezetek.

A HUNGAROMED három konferencia termében és a színpadon kreditpontszerző továbbképzéseket, kerekasztal beszélgetéseket és szakmai előadásokat, bemutatókat tartanak. A konferencia programokon való részvételhez külön regisztráció szükséges!

A kiállítás témája a lakosság körében is egyre nagyobb jelentőséggel bír, ezért a rendezvény harmadik napját, október 13-át megnyitják a nagyközönség előtt, így ingyenes Családi Egészségnap keretében egészségügyi szűrésekkel, tanácsadással és interaktív előadásokkal is készülnek a kiállítók.

ÍZELÍTŐ A SZAKMAI KONFERENCIA PROGRAMOKBÓL

Október 11.:

  • Nemzetközi Orvostechnikai Konferencia a Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Akkreditált Innovációs Klaszter szervezésében.
  • A gyógyszerészek szerepe a népegészségügyi mozgósításban, a Magyar Gyógyszerészi Kamara szakmai napja.
  • BrainMarathon 4 Health izgalmas és kreatív verseny egyetemi hallgatók és fiatal diplomások számára.

Október 12.:

  • Medicina Konferencia, amelyen nyitó előadást tart és kerekasztal beszélgetésen vesz részt az egészségügy meghatározó szereplőivel Dr. Kásler Miklós, Emberi Erőforrások Minisztériumának Minisztere.
  • Tudományos Fórum a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének szervezésében

KREDITMARATON - KREDITPONSZERZŐ TOVÁBBKÉPZÉSEK

Díjmentes, szabadon választható elméleti képzések több témában:

  • NEVES FórumTanuló szervezetek, avagy hogyan tehetjük biztonságosabbá a betegellátást
  • Labordiagnosztika korszerű perspektívái
  • A fizioterápia aktualitásaigyógytornász-fizioterapeutáknak
  • Digitális egészségügyi és Big Data lehetőségek a modern medicinában

A továbbképzésekre október 5-ig ITT lehet regisztrálni

A rendezvény fő szakmai partnere a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ. További kiemelt szakmai együttműködő partnerek: Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Akkreditált Innovációs Klaszter, Magyar Kórházszövetség, Medicina Fórum.

carousel_hungaromed2018_hu

Megtekintések száma: 1379
ESEMÉNYEK