Kedvezmény

Újszínház - kedvezményes előadási

Tisztelt Hölgyem,/ Uram!
Szeretettel ajánlom figyelmébe az alábbiakat:
ÉVADZÁRÓ KEDVEZMÉNY

Jókai Mór
Kocsák Tibor – Miklós Tibor

FATIA NEGRA

musical két részben
 

Jegyek kaphatók most 50 % kedvezménnyel a készlet erejéig

 
2021. június 20. vasárnap 19.00
2022. június 23-24. szerda-csütörtök 19.00


 
Kedvezményes jegyárak:
1500 Ft – 1850 Ft – 2050 Ft – 2400 Ft – 2700 Ft
 
A magyar irodalom kiemelkedő alkotásában egy izgalmas bűnügyi történet fonódik össze egy szívszorítóan szép szerelmi történet szálaival. A Szegény gazdagok egy máig ható példázat hűségről, szenvedélyről, becsületről és árulásról, a gazdagságot megkeserítő lélektelenségről, a szegénységet is boldoggá tehető érzelmi gazdagságról. A musical áradó melódiái, szenvedélyben és humorban is gazdag sorai méltóak Jókai szellemiségéhez. 
 
Henriette-et, a gazdag Lapussa család kegyelemkenyéren tartott leányát – habár a tehetséges fiatal ügyvédet, Vámhidy Szilárdot szereti – nagyapja a gazdag Hátszegi báróhoz kényszeríti. A két fiatal a maga módján próbál tiltakozni: önként elvetnék maguktól az életet, de szerencsére megmentik őket. Ennek azonban nem sokáig örülhetnek: Hátszegi báró magával viszi a lányt Erdélybe, ahol a titokzatos Fatia Negra tartja rettegésben a vidéket.
 
Főszereplők:
Nagy Lóránt, Misurák Tünde, Szaszák Zsolt, Kardffy Aisha, Brunner Márta, Háda János, Szakács Tibor, Vass György, Almási Sándor, Incze József és Kaszás Géza
 
Rendező:
Nagy Viktor
 
 
Szeretettel várom az igényeket, e mailen, vagy telefonon.
E –mailben történő rendelés esetén szíveskedjen telefonszámát feltüntetni.

ESEMÉNYEK