30

ennyi napja van még  az OKFÖ-nek és az új jogviszonytörvény által érintett munkáltatóknak, hogy - a munkavállalók képviseleteit, MOK-ot és szakszervezeteket bevonva - tisztázzák a leendő munkavállalók szerződéseinek részleteit, majd az életbelépés előtt a törvény által előírt 30 nappal a szerződéstervezeteket elküldjék  az érintett egészségügyi dolgozóknak. A munkavállalók csak így tudnak tájékozott és felelős döntést hozni a saját jövőjükről, és ezáltal a társadalom jövőbeli egészségügyi ellátásáról.
Részletek a Realitásban

Egy gyógyszercég tájékoztató videója az mRNS alapú vakcináról

2020-12-29 22:13:00 FORRÁS:

Szerző: Máté-Horváth Nóra

Koronavírus - Lakossági tájékoztatás

Kiemelten fontos számunkra a hiteles tájékoztatók közzététele. Jelenleg, 2020 végén, hazánkban egyetlen koronavírus-ellenes vakcina engedélyezett, mely mRNS alapú technológiát használ. A többi gyógyszercég készítményeiről is érdeklődve követjük a híreket, és amint megkapják az engedélyt, és közzéteszik saját tájékoztató anyagaikat, természetesen azoknak is felületet fogunk biztosítani.

Addig pedig az EU-ban elsőként engedélyezett vakcina gyártójának tájékoztatóját mutatjuk itt be, mert egyaránt hitelesnek és közérthetőnek tartjuk, szemléletesen magyarázza el az mRNS technológia hátterét.

Megtekintések száma: 4296
ESEMÉNYEK