A Heves Megyei TESZ első rezidenstalálkozója

2022-12-30 09:00:00 FORRÁS: Orvosok Lapja

Szerző: dr. Hoffmann Anita, a MOK Heves Megyei Területi Szervezetének elnöke

Orvosok lapja - Utánpótlás

A Heves Megyei Területi Szervezet egri irodájában 2022. 11.18-án került megrendezésre az első "Rezidenstalálkozó". A rendezvényre Hatvanból, Gyöngyösről és Egerből érkeztek a résztvevők.
A vendégeket Dr. Hoffmann Anita, a MOK Heves Megyei Tesz elnöke köszöntötte. A fiatal kollégák mellett a rendezvényen köszönthettük: Farkas Gergelyt, a MOK Országos Hivatalának vezetőjét, dr. Watti Jezdanchert a Bugát Pál Kórház orvosigazgató- helyettesét, dr. Dolecsek Miklóst és dr. Bora Lászlót,a MOK Heves Megyei TESZ alelnökeit, dr. Tóth Eszter Enikőt és dr. Nyujtó Zsoltot, a MOK Heves Megyei TESZ gyöngyösi és hatvani választókerületi elnökeit.

Ezt követően egy rövid előadás keretében a kollégák megismerhették a MOK helyi szervezetének felépítését, működését, munkatársait és munkáját. A beszámolóból a praktikus információk mellett, tájékoztatást kaphattak a már lebonyolított, illetve a tervben lévő programokról.

A szót dr. Farkas Gergely MOK Országos Hivatalvezető úr vette át, aki egy jó hangulatú, könnyed előadás keretében mutatta be  az országos kamara működését, felépítését.

A kötetlen beszélgetés során a fiatal kollégák több kérdést is feltettek, melyet igyekeztünk megválaszolni. Többek között  napi aktuális témák is megvitatásra kerültek. Végezetül egy kis harapnivaló, némi forraltbor és forró tea társaságában most már, mint ismerős kollégák tudtunk baráti beszélgetést folytatni.                                 

A találkozó nem titkolt célja az volt, hogy a  fiatal kollégák személyesen is megismerkedhessenek egymással és a területi szervezet kollégáival továbbá betekintést nyerjenek a működésünkbe.

Reméljük, hogy a jövőben a kollégák nagyobb bizalommal fordulnak felénk kérdéseikkel és problémáikkal, kölcsönösen segítve és támogatva egymás munkáját, így egy jól működő és jól funkcionáló kamarát tudunk együtt építeni mindenki megelégedésére.Rendezvényünk sikerén felbuzdulva, a jövőben évenkénti rendszerességgel szeretnék megrendezni a Heves megyei Rezidens Találkozót.  Bízunk abban, hogy a 2023-as találkozón még több résztvevőt köszönthetünk. 

 

Megtekintések száma: 15493

Fiatal kollégáink rovata

ESEMÉNYEK